Maak een afspraak

Heb je soms het idee dat één advertentie jou achtervolgt? Dat je die bepaalde schoenen of auto al een paar keer bent tegengekomen? Dat kan. Als websitegebruiker kom je vaak in aanraking met affiliate marketing, een vorm van remarketing waarbij bezoekers naar een website worden geleid die ze eerder hebben bezocht.  Affiliate marketing houdt in dat andere websites jouw producten of diensten onder de aandacht brengen. Vaak plaatsen ze een advertentie of simpelweg een linkje dat via een affiliatenetwerk doorverwijst naar jouw website. De partij die de link of advertentie naar jouw website plaatst, is in dit geval de affiliate. Deze krijgt vaak pas betaald op het moment dat een bezoeker die zij naar jouw website hebben doorgestuurd, ook daadwerkelijk een bestelling plaatst. 

De voordelen van affiliate marketing op een rijtje

  • Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar websites om te adverteren bij het gebruik van een netwerk.
  • Je betaalt alleen als er daadwerkelijk een transactie of klik plaatsvindt (no cure no pay).
  • Affiliate marketing zorgt voor een grotere naamsbekendheid en merkbekendheid.
  • De kosten zijn gemakkelijk in de hand te houden.

Wat kan het voor jouw bedrijf betekenen?

Advertenties voor affiliate marketing zijn alleen effectief als ze zijn voorzien van de juiste tekst en het juiste design. Op een advertentie die iemand niet aanspreekt zal niemand klikken. Nadat je advertenties online staan, is het van belang de resultaten bij te houden en bij te sturen indien nodig. Wanneer je een goede advertentie hebt die in een relevant netwerk verspreid wordt, krijg je meer verkeer en wordt je naamsbekendheid vergroot. 

Het team van Isatis Online Results staat voor je klaar

De specialisten van Isatis Online Results kunnen je helpen met affiliate marketing, van ontwerp tot resultaat. We kiezen zorgvuldig de juiste affiliatenetwerken die passen bij jouw doelgroep en analyseren het effect van je advertentie. Samen met jou bekijken we of we de advertentie desgewenst moeten bijsturen. Neem contact met ons op en maak een afspraak, dan kunnen we je mogelijkheden bespreken.