Maak een afspraak

Big Data

De wereld van vandaag bestaat uit data; ongestructureerde data; Big Data. We laten met z’n allen de hele dag overal informatie achter in de vorm van data. Onze online activiteiten worden allemaal gemeten. Waar bewegen groepen mensen zich en wanneer? Hoe lang blijven ze ergens? Welke actie voeren ze uit? Deze Big Data geeft handvatten om je doelgroep te begrijpen, om ervoor te zorgen dat we oplossingen en toepassingen op maat kunnen bieden.

Big data en online marketing

Gegevens spelen al lang een grote rol in online marketing. Serieuze marketinginspanningen gaan hand in hand met het analyseren van data met behulp van Google Analytics of een ander meetprogramma. De laatste jaren zien we de hoeveelheid data enorm toenemen. Deze data is veelal ongestructureerd, wat maakt dat het lastiger te verzamelen is. Ook overzicht krijgen in Big Data is een grotere uitdaging dan bij de traditionele hoeveelheid gegevens. Het werken met Big Data (Business Intelligence, BI) is een vak apart waar je echte specialisten voor nodig hebt. 

Samen verwerken we je Big Data

Omdat de link tussen online marketing en BI zo groot is, werken wij graag samen met dataprofessionals. Isatis Group heeft deze Big Data-analisten gelukkig gewoon in huis. Onze collega’s van Isatis Business Solutions werken met ons samen om kwaliteitsverbetering en een hoger conversieratio en ROI voor jou te creëren. Meer weten over Big Data en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.