Maak een afspraak

Bloggen

Bloggen is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. Ooit begon het met persoonlijke weblogs over onderwerpen als reizen of techniek, maar tegenwoordig krijgen steeds meer bedrijven blogs in het vizier. En terecht, want met een blog kun je veel bereiken. Zo kun je onder andere:

  • laten zien dat je kennis in huis hebt en werkt met specialisten;
  • inspelen op trends en ontwikkelingen binnen jouw branche;
  • zorgen voor een betere relatie met de klant;
  • zorgen voor transparantie;
  • beter vindbaar worden in zoekmachines.

Daarnaast kun je ook inzicht krijgen in het gedrag van je klant, bijvoorbeeld door een artikel te plaatsen dat reacties oproept en hierop inspelen. Bloggen is een relatief goedkope manier om meer te weten te komen over je klant en het zorgt bovendien voor meer engagement. 

Wat kan bloggen voor jou betekenen?

Bloggen is steeds vaker een belangrijk onderdeel van de online marketingmix. Maar waarover blog je dan? Blogs over nieuwe ontwikkelingen laten zien dat je op de hoogte bent, terwijl artikelen over nieuwtjes binnen je bedrijf zorgen voor transparantie. Wanneer je deze blogs deelt via social media, kun je het bereik en de merkbekendheid vergroten. Daarnaast kan een blog bezoekers ook inspireren, wat uiteindelijk kan leiden tot conversie. Zelfs wanneer je denkt dat blogs voor jouw bedrijf niet veel kunnen doen, is het raadzaam daar nog eens over na te denken. Niet alleen kledingwebshops hebben namelijk baat bij blogs: Zo schrijven we succesvol blogs voor autoleasebedrijf Supershortlease.nl!

Blogs implementeren op je website

Voordat je eerste blogpost live gaat, is een goed contentplan noodzakelijk, want een blog kan niet uit zichzelf een succes worden. Het is zaak een blog zorgvuldig te vullen met interessante artikelen die je klant gaan aanspreken. Daarvoor heb je dedicated schrijvers nodig die teksten schrijven met de juiste tone of voice zodat ze je (potentiële) klanten interesseren en inspireren. Je kunt altijd contact met ons opnemen om eens samen te praten over de mogelijkheden die blogposts voor jouw bedrijf bieden.

Kom een kijkje nemen

Neem ook eens een kijkje op ons eigen blog. Onze specialisten bloggen over de nieuwste trends en ontwikkelingen en over dingen die hen opvallen of bezighouden binnen hun vakgebied. Meer weten over hoe we samen met jou het perfecte blog kunnen maken? Maak vandaag nog een afspraak: 024 – 329 77 78. We denken graag met je mee.