SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen is, met ruim 30 jaar ervaring, een begrip in de reiswereld. Het bedrijf is de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld.

 

Doelstelling

SNP Natuurreizen werkte samen met Isatis Online Results om onder meer het aantal boekingen te laten groeien en haar reisaanbod breder onder de aandacht te brengen.

 

Werkwijze

Om te beginnen hebben we het beheer en de optimalisatie van Google Ads-campagne overgenomen. De SEA-campagne die draaide, behaalde niet het gewenste resultaat en was vooral gericht op wandel- en fietsreizen. We hebben deze volledig geherstructureerd, het complete aanbod toegevoegd en geoptimaliseerd.

Middels retargetingcampagnes en SEO-inspanningen hebben we een forse toename in het aantal bezoekers gerealiseerd. De succesvolle inzet van retargeting heeft bovendien geleid tot meer conversies.

 

Resultaat

Het volledige traject heeft geleid tot een stijging van de bezoekersaantallen en het aantal conversies. Retargeting in het zoeknetwerk heeft geleid tot 37% meer bezoekers en een stijging van de ROI van 71%.

 

Neem contact op

Wil je ook jouw online groeiambities realiseren? Samen ontwikkelen we de perfecte online strategie en marketingmix. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Neem gerust contact met ons op!