Maak een afspraak

Angenendt

"De samenwerking met Isatis Online Results is duidelijk. Een pluspunt is dat je een eigen contactpersoon hebt. Daarnaast ontvingen we snelle antwoorden en duidelijke uitleg, ook voor de leek." - Machteld Angenendt

De situatie 

Bij Angenendt kan men terecht voor de aanschaf van tuin- en parkmachines en houtbewerkingsmachines. Het bedrijf heeft producten voor zowel particulieren als professionals. Angenendt is gestart met een volledig nieuwe webshop.

Wat we doen

Om optimaal van de mogelijkheden van de nieuwe site te profiteren, is het moment aangebroken om met AdWords-campagnes de volgende stap te zetten.

Online marketing

Onze online marketeers hebben naast het optuigen van AdWords-campagnes, ook Google Shopping-campagnes opgezet voor de meest belangrijke productgroepen. Daarbij gaat het om zowel landelijke campagnes met landelijke producten, alsook regionale advertenties. Het doel daarbij is meer mensen naar de winkel/showroom leiden en zorgen voor meer naamsbekendheid. 

Dit is wat de klant over ons zegt

Machteld Angenendt: “De samenwerking met Isatis Online Results is duidelijk. Een pluspunt is dat je een eigen contactpersoon hebt. Daarnaast ontvingen we snelle antwoorden en duidelijke uitleg, ook voor de leek. Ik zou Isatis Online Results zeker aanbevelen.”

En nu?

Nog steeds zijn we continue op zoek naar de ideale mix van online marketingmiddelen. De nadruk van de campagnes die nu lopen, ligt niet zozeer op ecommerce, omdat de producten zich daar niet voor lenen. Een daadwerkelijk showroombezoek realiseren is het belangrijkste. Daarom blijven we de informatie die voorhanden is, zoals in Google Analytics, analyseren om de campagnes te optimaliseren.

Website: www.angenendt.nl