Maak een afspraak

FortaRock

Wat konden we doen voor FortaRock? 

FortaRock is een tweedaags muziekfestival in Nijmegen. Het festival is gericht op rockmuziek en vindt elk jaar plaats in het Goffertpark. Op het festival zijn naast een aantal podia ook een non-foodmarkt met producten als sieraden en kleding te vinden en een Biergarten. Om de zoveel tijd is het voor een festival van belang een nieuwe website te bouwen en te designen, zodat deze blijft passen bij de sfeer van het festivalprogramma van die periode.

We kozen voor deze oplossing

Net als de vorige website, hebben we ook de huidige website van een nieuw design voorzien. Ook zijn onze content marketeers aan de slag gegaan. 

 

Design

Omdat het tijd werd de website in een nieuw jasje te steken, hebben we een passend design bedacht. De identiteit moet terugkomen in alle communicatiekanalen en het is van belang dat deze, vanzelfsprekend, overal op dezelfde manier uitgestraald wordt. Daarnaast hebben we de website gebruiksvriendelijker gemaakt, zodat de bezoeker precies weet waar hij kan vinden wat hij zoekt. Bovendien past de sfeer op de website bij het festival. 

 

Content marketing

Voor FortaRock hebben wij ons voornamelijk gericht op e-mailmarketing om de betrokkenheid van bezoekers te verhogen en hen op de hoogte te brengen van belangrijk nieuws. Daarvoor hebben we de opstart van e-mailmarketing verzorgd en de communicatie-afdeling van FortaRock wegwijs gemaakt in het bijhouden en goed toepassen van e-mailmarketing. Een hogere betrokkenheid en de doelgroep regelmatig aanspreken, draagt bij aan meer conversies. 

Wil jij ook meer bezoekers en een hogere conversie?

Dan kunnen wij jou helpen. Onze online marketeers, content creators, merkstrateeg, UX’er en designers staan voor je klaar. Heb je liever alleen wat hulp bij jouw online marketingactiviteiten of bijvoorbeeld advies nodig voor je eigen content marketing? Ook dat kan! Neem contact met ons op. 

Website: www.fortarock.nl