Maak een afspraak

IT-8

De situatie

IT-8 is een vacaturesite voor ICT, een consultancy- en werving en selectiebureau met diepgaande kennis op IT-gebied. De medewerkers van IT-8 komen uit de IT-branche en maken goede matches tussen vacatures en kandidaten. Het is een nieuw bedrijf dat een nieuwe website en dus ook een nieuw design nodig had. De realisatie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Isatis Online Results en NRG Recruitment.

Zo konden we helpen

Onze designer heeft een mooi ontwerp bedacht voor de nieuwe website. 

 

Design

Onze designer ontwikkelde het logo en de huisstijl. Daarbij is het belangrijk dat alles op elkaar aansluit en dat de doelgroep daarbij niet vergeten wordt. De uitstraling van het bedrijf en dus ook de website, moet passen bij datgene waarnaar de doelgroep op zoek is. De bezoeker moet snel kunnen vinden naar datgene waarnaar hij op zoek is, in dit geval vacatures. 

Kunnen wij jou binnenkort ook helpen?

Wil jij ook wat meer bezoekers naar je website trekken? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Onze content creators, online marketeers, UX’ers en designers helpen je graag aan meer bezoekers of een hogere conversie. Neem contact met ons op, zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Website: www.it-8.nl