Maak een afspraak

LZV

"De prijs/kwaliteitverhouding is goed, maar ook de persoonlijke betrokkenheid bij ons werk is fijn. We zijn blij met het resultaat en zijn nog steeds klant." - Jos Morren van LZV Groep 

Hoe konden we helpen?

Het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen is een organisatie-eenheid van het Ministerie van Defensie. De instelling biedt veteranenzorg en heeft twaalf afdelingen en één landelijke centrale in Doorn. Het openbare deel van de website moest opnieuw gepositioneerd worden waarvoor wij een UX- en designtraject hebben gestart. Nadat de website verouderd is, hebben we voor een tweede update van het design gezorgd.

Dit is wat we deden

Om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan de behoeften van de bezoekers en bij de tijd blijft, zorgden onze UX'er en designer voor een passende oplossing. 

UX

Onze UX-designer heeft een eerste interaction design (mock-up) gemaakt om de gebruikersinterface in kaart te brengen en te testen. Dat deed hij onder meer met de card sorting techniek en het maken van wireframes. Aan de hand daarvan werden de verschillende pagina’s van het interaction design vormgegeven op een manier die past bij de boodschap het LZV.

Design

Na het UX-traject werd duidelijk hoe de website ingedeeld kon worden. Bij het designen van de website hebben we de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid goed in de gaten gehouden. De gebruiker moet zich herkennen in de beelden en de look & feel van LZV moet hierin terugkomen. De huidige website past nu bij de tijd, de doelgroep en de boodschap die het LZV wil overbrengen. Tevens is de website responsive gemaakt, wat voorheen niet het geval was.

Reactie van de klant

Jos Morren van LZV Groep: “We hadden een nieuwe website nodig en Isatis kwam als beste uit de pitch. De prijs/kwaliteitverhouding is goed, maar ook de persoonlijke betrokkenheid bij ons werk is fijn. We zijn blij met het resultaat en zijn nog steeds klant. Ze hebben een goed oor en oog voor de wensen van de klant. Ik heb Isatis Online Results al aanbevolen bij anderen.”

Kunnen wij jou binnenkort ook helpen?

Heb jij ook een website die je graag wilt updaten? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Onze content creators, online marketeers, UX’ers en designers helpen je graag aan meer bezoekers of een hogere conversie. Neem contact met ons op, dan kunnen we binnenkort bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Website: www.lzv-groep.nl