Maak een afspraak

Marikenloop

Dit was de situatie

De Marikenloop is een hardloopwedstrijd in Nijmegen speciaal voor vrouwen, waarbij gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Sportievelingen kunnen kiezen tussen de vijf en de tien kilometer. De organisatie heeft een prachtige website, al wenste ze meer bezoekers. Om die reden heeft ze Isatis Online Results in de arm genomen. 

Zo kunnen we helpen

Zorgen voor meer bezoekers doe je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor is een goede SEO-strategie nodig. Daarnaast neemt onze designer elk jaar het ontwerpen van onder meer medailles, posters en wedstrijdshirts op zich. 

 

Online marketing

Om de website beter vindbaar te maken in de zoekmachine, is de website SEO-geoptimaliseerd. Keywords toevoegen en technische SEO zorgen voor een hogere ranking in de zoekresultaten in Google, meer bezoekers en dus een hogere conversie. 

 

Design

Het moment dat, terwijl onbekende mensen naast de kant jou aanmoedigen, eindelijk de finish in zicht komt en jij uiteindelijk de eindstreep haalt. Het zijn momenten die gekoesterd moeten worden, en hoe kan dat beter dan met een verdiende, mooie medaille? Onze designer neemt het ontwerp van deze medaille elk jaar opnieuw onder handen. Hij zorgt ervoor dat de boodschap van de Marikenloop terugkomt op deze medaille, maar ook op het wedstrijdshirt dat hij ontwerpt. Het logo, de boodschap, de huisstijl, de beelden op de banners en posters en het ontwerp van medaille en T-shirts... Alles moet op elkaar afgestemd zijn. 

En nu?

De afgelopen jaren heeft Isatis Online Results zich ingezet voor de uitstraling van de Marikenloop. Doordat de samenwerking prettig verloopt, zetten we ons ook in voor de twee andere loopwedstrijden van Stichting Zevenheuvelenloop: de Zevenheuvelenloop zelf en de Stevensloop. Voor alle drie de hardloopevenementen zullen we ons met veel plezier sterk blijven maken. 

Wil jij ook jouw webshop of website naar een hoger level tillen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze online marketeers, content creators, UX’er, merkstrateeg en designers staan voor je klaar. We helpen je graag aan meer bezoekers en een hogere conversie. Samen met jou slaan we de handen ineen om meer succes te behalen. Neem je contact met ons op zodat we je kunnen helpen? 

Website: www.marikenloop.nl