Maak een afspraak

Minder.nl

Het probleem

Minder.nl is een energievergelijkingssite voor bedrijven en ondernemers. Zakelijke klanten kunnen energie vergelijken en direct overstappen naar de leverancier van hun keuze. Het aanbod van Minder.nl is onafhankelijk en eerlijk. Voor de website van Minder.nl hebben wij het design bedacht op basis van het bestaande design. Het doel? Zorgen voor meer bekendheid en dus conversies. Maar we deden nog meer. 

Hoe we het aanpakken

Zorgen voor meer bekendheid en conversies doe je natuurlijk niet zomaar. Daaraan lag een gedegen scan ten grondslag, waaruit naar voren kwam dat online marketing, content marketing en design nodig zijn om het doel te kunnen bereiken.

 

Online marketing

Om meer bekendheid te geven aan de diensten van Minder.nl, hebben we de hele online marketing op ons genomen, waaronder het volledige beheer van Google AdWords-campagnes. Vanaf dag één hebben we rendabele campagnes neergezet. Daarnaast hebben we de volledig nieuwe website optimaal ingericht voor SEO, evenals het implementeren van Google Analytics, zodat de resultaten goed kunnen worden doorgemeten. Zo kunnen we constant bijsturen waar nodig en het aantal conversies scherp in de gaten houden en verbeteren. 

 

Content marketing

Om het bedrijf meer bekendheid te geven onder de doelgroep, hebben wij de on-page content SEO-geoptimaliseerd. Daarnaast hebben we nieuwe webteksten geschreven om de informatie voor de bezoeker zo compleet mogelijk aan te bieden. Daarvoor hebben we tevens een zoekwoordenonderzoek gedaan om te zorgen voor een goede score in zoekmachines. 

 

Design

Onze designer heeft een nieuw design gemaakt op basis van het bestaande design. Het is daarbij van belang dat de identiteit past bij het verhaal dat verteld moet worden, maar ook de bezoekers aanspreekt. Uiteraard moet dit in alle communicatie terugkomen. Niet alleen op de website, ook op social media en alle andere soorten kanalen, zoals in de herinneringsmail template waarvoor we ook het design bedacht hebben. 

Dit hebben we al kunnen bereiken

Binnen drie maanden na de livegang van de site, kwam Minder.nl binnen op de eerste pagina binnen de zoekresultaten in Google op de belangrijkste termen, ‘grootzakelijke energie’. We blijven de resultaten analyseren zodat we hierop kunnen inspelen en zowel de posities in Google blijven verbeteren als het aantal conversies verhogen. Zo blijft de kwaliteit van de website gewaarborgd.  

Wil jij ook meer bezoekers en conversie?

Dan kunnen wij jou helpen. Onze online marketeers, content creators, merkstrateeg, UX’er en designers slaan graag de handen ineen om jouw online business naar een volgend niveau te tillen. Heb je liever alleen wat hulp bij jouw online marketingactiviteiten of bijvoorbeeld advies nodig voor het schrijven van teksten? Ook dat kan! Neem contact met ons op.

Website: www.minder.nl