Maak een afspraak

SNP Natuurreizen

undefined

Hiervoor schakelde SNP onze hulp in

SNP Natuurreizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Met ruim dertig jaar ervaring, de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Vanaf februari 2015 is Isatis Online Results voor SNP Natuurreizen aan de slag gegaan. SNP richtte het internationale label Yomads op, dat avontuurlijke groepsreizen voor twintigers en dertigers aanbiedt. Het bedrijf heeft een onderscheidende positie, maar het aantal boekingen blijft achter. 

Wat konden wij doen?

Na een uitgebreide scan van de website, bleek een goede online marketingstrategie de uitkomst te zijn. 

 

Online Marketing

Isatis Online Results verzorgde voor SNP Natuurreizen een aantal online marketingactiviteiten. Zo beheerden wij de AdWords-campagnes met als doel een stijging van de conversies en een bredere bekendheid van het totale reisaanbod. De AdWords-campagne die reeds draaide, behaalde niet het gewenste resultaat en was vooral gericht op de wandel- en fietsreizen die SNP aanbiedt. Isatis Online Results heeft de campagnes volledig geherstructureerd en zodoende ook campagnes toegevoegd voor de verre rondreizen, gezinsreizen en groepsreizen. Daarnaast zijn er retargetingcampagnes ingericht in het zoeknetwerk. Dit, samen met andere SEO-technieken, heeft geleid tot een forse toename in het aantal bezoekers. 

 

Retargeting

Google heeft de mogelijkheid om remarketinglijsten te gebruiken bij de normale advertenties in de zoekresultaten. Daardoor is het mogelijk om biedingen op zoekwoorden te verhogen voor mensen die op een remarketinglijst staan en een dergelijk zoekwoord intikken op Google. Zo komen advertenties hoger in de zoekresultaten bij mensen die de website al eerder bezocht hebben. Isatis Online Results heeft deze retargeting succesvol ingezet voor SNP Natuurreizen. Dit zorgt ervoor dat mensen weer terugkomen naar de site met als doel te converteren.

Dit zijn de resultaten

Het online marketingtraject van Isatis Online Results heeft gezorgd voor een stijging van de bezoekersaantallen en het aantal conversies. Zo heeft het retargeten in het zoeknetwerk geleid tot 37% meer bezoekers op de site van SNP en 71% stijging op de ROI. Hiermee heeft Isatis Online Results in twee maanden online succes geboekt voor SNP Natuurreizen. Dat zijn resultaten waar we trots op zijn! 

Mogen wij jou ook helpen?

Zit je vast met je bezoekersaantallen? Of wil je je conversie verhogen? Ons team gaat graag een nieuwe uitdaging aan. We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, jij ook? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat je mogelijkheden zijn. 

Website: www.snp.nl