Maak een afspraak

Stevensloop

Probleemomschrijving 

De Stevensloop is een hardloopwedstrijd waarbij sportievelingen kunnen kiezen voor een parcours van vijf kilometer, tien kilometer of de halve marathon. Ook is er een Mini Stevensloop voor bassischoolkinderen. De organisatie van de Stevensloop was op zoek naar een partij die voor hen onder meer de materialen zou kunnen vormgeven die nodig zijn ter promotie van de loop.

Dit is wat we doen

Om de renners elk jaar een andere en complete ervaring mee te geven, moeten we elk jaar ons best doen iets unieks neer te zetten. Dat doen we als volgt:

 

Design

De Stevensloop is een hardloopwedstrijd, en een wedstrijd kan niet zonder medailles. Daarom hebben wij het ontwerp van de medaille op ons genomen, iets dat we elk jaar met plezier opnieuw doen. De medaille moet passen bij het door ons ontworpen logo en de door ons bedachte huisstijl. Ook de T-shirts voor het hardloopevenement ontwerpen we. De boodschap en het beeld van de Stevensloop moet overal hetzelfde zijn, daarom verzorgden we fotoshoots zodat overal op dezelfde manier wordt gecommuniceerd. Daarnaast doen we elk jaar aanpassingen aan de website, zodat deze up-to-date blijft.

En nu?

Al een paar jaar bedenken we een nieuw ontwerp voor de Stevensloop, en alles wat daarbij komt kijken. Doordat de samenwerking prettig verloopt, werkt Isatis Online Results ook aan de twee andere loopevenementen van Stichting Zevenheuvelenloop, zowel de Zevenheuvelenloop zelf alsook de Marikenloop. Net als we afgelopen jaren deden, zal Isatis Online Results zich blijven inzetten voor de gehele uitstraling van alle drie de hardloopevenementen. 

Website: www.stevensloop.nl

Mogen wij jou ook helpen?

Zit je vast met je bezoekersaantallen? Of wil je graag wat meer conversie? Ons team gaat graag een nieuwe uitdaging aan. We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, jij ook? Neem dan contact met ons op.