Maak een afspraak

Wolkyshop

De situatie

Wolkyshop is een webshop voor dames- en herenschoenen en accessoires. Naast een webshop heeft Wolkyshop ook een vestiging in Leiden. Speerpunten van de winkel zijn vakkundig personeel, een aangename sfeer en goede service. De online marketeers van Isatis Online Results hadden als doel de website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van Google, om zo de vindbaarheid en het aantal klanten te vergroten. 

Zo pakken we het aan

Om dat doel te bereiken, zijn onze online marketeers aan de slag gegaan. 

 

Online marketing

Om te zorgen dat er beter gerankt wordt in zoekmachines, werden er technische verbeteringen doorgevoerd. Er werd daarbij rekening gehouden met competitieve zoekwoorden in de online schoenenmarkt. Daaraan lag strategisch advies ten grondslag, voor zowel SEA als SEO. Zo hebben we de medewerkers van Wolkyshop geadviseerd ten behoeve van het opzetten van campagnes in Google AdWords. Hoe kan een campagne bijvoorbeeld zo breed mogelijk worden ingezet in het zoeknetwerk? Ook hebben we ze wegwijs gemaakt in de wereld van retargeting

Daarnaast hebben we enhanced ecommerce voor ze geïmplementeerd, in samenspraak met hun webdeveloper. Deze manier van meten hebben we doorgezet naar Google Analytics, waardoor het bestelproces of het winkelgedrag van consumenten heel nauwkeurig in kaart gebracht kan worden. 

En nu?

Onze online marketeers hebben enhanced e-commerce ingezet, om data inzichtelijk te maken. Wij zorgden ervoor dat deze data wordt verzameld, de medewerkers van Wolkyshop gaan gebruikmaken van deze data. Het blijven analyseren van de data en daarop inspelen heeft een positieve invloed op de rankingspositie in Google. 

Kunnen wij jou binnenkort ook helpen?

Heb jij ook een webshop die je graag wil laten groeien? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Onze online marketeers, content creators, UX’ers en designers helpen je graag aan meer bezoekers of een hogere conversie. Neem contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Website: www.wolkyshop.com