Maak een afspraak

Yellow Beagle

Dit is de situatie

Yellow Beagle is een bemiddelingsbureau voor IT-professionals en bedrijven. Een persoonlijke aanpak, kennis van de uit te voeren werkzaamheden en goede begeleiding zijn daarbij volgens hen belangrijk. Yellow Beagle is een nieuw bedrijf waarvoor wij een huisstijl bedacht en gerealiseerd hebben.

Hoe konden we hulp bieden?

Onze designer is aan de slag gegaan met het bedenken en uitvoeren van een mooi design.

 

Branding

Weten wie je bent, is stap één voor een goede marketingstrategie. Daarvoor is een goede, sterke eigen identiteitsomschrijving van belang. En daarbij hoort ook een goede naam. We hebben meegedacht over de naam van het bureau en bedachten de pay-off.  

 

Design

Om de identiteit van Yellow Beagle goed over te laten komen bij de doelgroep, moest er een logo ontworpen worden dat past bij de doelgroep. Daarnaast staat de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Bezoekers moeten snel relevante vacatures kunnen vinden, daar snel doorheen kunnen scrollen zodat ze snel kunnen solliciteren. Ook het uploaden van een cv moet makkelijk zijn.

Mogen wij jou helpen?

Wil jij ook meer bezoekers naar je bestaande website trekken? Of een heel nieuw product op de markt brengen? Denk dan eens aan ons. Onze online marketeers, content creators, UX’ers en designers helpen je graag jouw online business naar het volgende level te tillen. Neem daarvoor contact met ons op.