Maak een afspraak

Zevenheuvelenloop

Zevenheuvelenloop

 

De probleemstelling

De Zevenheuvelenloop is al jaren een begrip in hardlopend Nederland. Het 15 kilometer lange parcours, het mooiste van Nederland, voert over de heuvels van Nijmegen en Groesbeek. Duizenden lopers uit binnen- en buitenland weten hun weg al jaren naar de Zevenheuvelenloop te vinden. De Zevenheuvelenloop wordt jaarlijks gehouden en er is plaats voor 25.000 individuele lopers en 10.000 bedrijfslopers.

 

Hoe kunnen we hulp bieden?

Onze designer en merkstrateeg slaan al een paar jaar de handen ineen om tot een mooi resultaat te komen en deelnemers elk jaar een nieuwe ervaring te bezorgen. Dat doen ze op de volgende manier:

 

Design

Sinds 2012 ontwerpt Isatis Online Results elk jaar het campagnebeeld, de T-shirts en de medailles voor de Zevenheuvelenloop. Zo bedenken we elk jaar een unieke boodschap, ontwerpen we een bijpassende poster en nieuwe banners en advertenties. Daarnaast maken we de website up-to-date, zodat deze ook past bij het nieuwe design.

 

Branding

Het design kwam tot stand in samenwerking met onze merkstrateeg. Hij bedacht twee merkboodschappen die terugkomen in de producten waarvoor Isatis het design heeft gemaakt. Eén van de twee merkboodschappen luidt ‘Hardlopen dag en nacht’, dat op drie manieren geïnterpreteerd kan worden. Er zijn twee wedstrijden waarvan er één ’s nachts en één overdag plaatsvindt. Daarnaast zijn zowel de renners als de organisatoren van de wedstrijd dag en nacht bezig met de wedstrijd. De renners met een nieuwe uitdaging, het verbeteren van hun persoonlijk record en hun gezondheid, de organisatie met het realiseren van de wedstrijd. De andere merkboodschap is 'Hou van hardlopen, hou van de heuvels'. 

En nu?

Door de prettige samenwerking werkt Isatis Online Results tevens aan de twee andere loopevenementen (Marikenloop en Stevensloop) van Stichting Zevenheuvelenloop. Net als we afgelopen jaren deden, zal Isatis Online Results zich blijven inzetten voor de gehele uitstraling van alle drie de loopwedstrijden. 

Website: www.zevenheuvelenloop.nl