Maak een afspraak

Codedesign

Codedesign analyseert de achterkant van de website. Een website is opgebouwd uit code en wanneer deze goed in elkaar zit, wordt een website snel en juist geladen in de verschillende browsers, bijvoorbeeld Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Daarnaast wordt een schone, effectieve code goed gewaardeerd door zoekmachines. Dit heeft een positieve invloed op de organische posities en op jouw CPC in de AdWords-campagne. En uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om klantbeleving, de bouncerate minimaliseren en zo de conversie verhogen.

Isatis Online Results voor code en kunde

Om een beeld te schetsen van de mogelijkheden, beginnen we altijd met een analyse. We weten waarnaar we kijken en brengen vervolgens een advies uit. Er worden gespecialiseerde tools gebruikt om een duidelijk beeld te creëren van de huidige situatie en van de mogelijkheden. De aanpassingen in de code, worden altijd geadviseerd vanuit een breed perspectief. Codedesign is een onderdeel van online marketing maar ook van usability en user experience. Samen zorgen deze disciplines voor een positieve klantbeleving en een performancegroei.

Compleet traject

Zoals onze naam al zegt gaan wij voor resultaat. Dit betekent dat we op maat advies leveren en per traject bekijken welk pad we gaan afleggen om tot die hogere performance te komen. We hebben een uitgebreid portfolio met middelen en verliezen nooit jouw doel uit ogen.