Maak een afspraak

Competitive Intelligence

Het effect van je online marketinginspanningen wordt in grote mate bepaald door de activiteiten van de concurrenten. Met Competitive Intelligence breng je het competitieveld in kaart en dat geeft je een voorsprong. Analyses worden gemaakt met interne gegevens en markt- en consumentendata buiten de organisatie. Dit geeft een compleet beeld en brengt inzicht in patronen en bewegingen. Hiermee kan consumentengedrag voorspeld worden en dit geeft handvatten voor online marketing.

Online marketing en andere specialisaties

Bij Isatis Online Results geloven we in specialisaties. Specialisten werken samen om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Onze collega’s van Isatis Business Solutions zijn Big Data-experts en zij denken graag met ons mee. Door gebruik te maken van hun kennis brengen we jouw markt en competitie in kaart. Dit gaat verder dan het bekende marktonderzoek. Door het gebruik van data kan er veel meer informatie verwerkt worden dan in een traditioneel marktonderzoek. Business Intelligence is altijd real time en daarom een zeer duurzame investering. 

Laat ons jouw helpen

Wil jij de customer journey ook verbeteren om een conversietoename te realiseren? Denk jij ook graag in mogelijkheden? Geloof jij ook in de kracht van samenwerken? We maken graag eens kennis met je om naar jouw verhaal te luisteren. Neem contact met ons op en dan gaan we samen voor groei.