Maak een afspraak

Conference

Geannuleerd: E-Commerce Conference

Helaas hebben we een niet zo leuke mededeling: we moeten onze Conference namelijk annuleren, omdat er onvoldoende aanmeldingen zijn. We willen natuurlijk wel voor een goed gevulde zaal kunnen spreken, anders moeten we alle overige hapjes en drankjes opeten en drinken waardoor er weinig tijd zal overblijven voor de presentaties… 

Heb jij een webshop en wil je meer rendement uit jouw online business halen? Dan hebben Isatis Online Results en SupportDesk goed nieuws voor heel ondernemend Nederland. Op donderdag 9 maart 2017 slaan we de handen ineen en trakteren we jou op onze gratis toegankelijke E-Commerce Conference.

Tijdens het event behandelen de specialisten van Isatis Online Results en SupportDesk de volgende thema’s:

  • Wat is de impact van de mobile first ontwikkeling en de intrede van Google’s Accelerated Mobile Pages (AMP) op SEO-rankings in 2017?
  • Waarom is branding belangrijker dan ooit voor je webshop?
  • Hoe speel je met je AdWords in op de mobiele trend? En wat betekent dit voor je multi-device strategie?
  • Wat kan Magento 2 in 2017 voor jouw webshop betekenen? En kun je als onderneming zomaar migreren naar versie 2 met behoud van bestaande koppelingen en interfaces?

Na de presentaties is er een gezellige borrel waar je met elkaar kunt napraten en waar je kunt sparren met de specialisten van Isatis Online Results en SupportDesk.