Crossborder expertise

De groeiambitie van veel e-commercebedrijven richt zich op het buitenland. Vertrouw op onze marktkennis en expertise om ook buiten Nederland succes te boeken.

Grenzen verleggen

Onze in-house (native) specialisten beheersen de fijne kneepjes van het online vak, begrijpen buitenlandse markten en kunnen omgaan met culturele verschillen.

De juiste partners

Samen met onze partner Salesupply leveren we internationaal diensten en realiseren we groei in onder meer Duitsland, Engeland en België.

CROSSBORDER EXPERTISE

Veel ondernemers hebben een succesvol Nederlands e-commerceplatform, maar zien in dat ze de volgende stap moeten zetten om verder te groeien. In de zoektocht naar nieuwe afzetmarkten komen ze terecht bij bijvoorbeeld België, Engeland en Duitsland. Dat biedt perspectieven. Ga maar na: alleen al bij onze Oosterburen wordt jaarlijks voor 45 miljard euro aan online-aankopen gerealiseerd en met 83 miljoen inwoners is Duitsland de grootste e-commercemarkt van Europa.

Om online groei in het buitenland te realiseren, is het van belang samen te werken met gekwalificeerde partners met crossborder expertise. Iets wat goed in Nederland werkt, werkt immers niet (altijd) goed in het buitenland. Wij hebben onder meer native Duitstalige specialisten in dienst die beschikken over up-to-date online marketingkennis én ervaring. Ze spreken de taal en snappen als geen ander de cultuur en gewoonten. Omdat ze ook Nederlands spreken, verloopt alle communicatie soepel.

GRENZEN VERLEGGEN

Online marketing in het buitenland vraagt een andere benadering. Er is namelijk niet alleen sprake van een taalbarrière, maar ook de cultuur, gewoonten en gebruiken zijn anders. Duitse consumenten zijn bijvoorbeeld extreem kritisch op niet Duitse e-commerceplatformen en het land heeft de strengste wet Koop op Afstand van heel Europa. Gebrek aan dit soort kennis vormt voor veel ondernemers een drempel om naar het buitenland uit te breiden. Het kan bovendien een reden zijn dat een business daar niet van de grond komt.

Wij nemen die drempels weg. Onze online specialisten weten hoe je je online business laat groeien, zowel in binnen- als buitenland. We hebben onder meer Duitstalige marketeers in dienst. Zij beheersen de fijne kneepjes van het online vak, begrijpen de Duitse cultuur en volgen alle relevante ontwikkelingen op de voet. Zodat jij in het buitenland net zo’n succes kunt behalen als in Nederland.

DE JUISTE PARTNERS

Er zijn maar weinig partijen die de Nederlandse ondernemer begrijpen én beschikken over crossborder e-commerce expertise. Omdat we onze krachten hebben gebundeld met Salesupply kunnen we jouw onderneming laten groeien in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen en Polen.

 

Salesupply levert internationaal diensten op het gebied van customer service, logistiek fulfilment, juridische zaken, retourverwerking en btw. Wil je aanhaken bij de internationale ontwikkelingen, vertrouwen op de jarenlange expertise van crossborder experts en uitbreiden naar het buitenland? Neem contact op en laat ons de grenzen van jouw online business verleggen!

Neem gerust contact met ons op!