Maak een afspraak

Energieleveranciers.nl beste SEO-website volgens iProspect

Energieleveranciers.nl is gekroond tot beste website in de energiebranche in de SEO Benchmark 2014 van iProspect. Energieleveranciers.nl scoort van alle energiegerelateerde websites het beste in de organische zoekresultaten van Google, blijkt uit het onderzoek.

iProspect heeft voor diverse branches een lijst samengesteld van relevante zoekwoorden. Vervolgens is voor iedere in Google rankende website in de top 50 binnen de betreffende branche het totale geschatte verkeer berekend, gebaseerd op de positie in Google, het maandelijkse zoekvolume in Nederland en de gemiddelde Click Through Rate (CTR). Dit absolute aantal is uitgedrukt in een percentage van het totale geschatte verkeer.

Energieleveranciers.nl wist met een percentage van 6,0% andere partijen ver achter zich te laten. De Consumentenbond heeft als nummer twee een aandeel van slechts 3,9% en concurrent Gaslicht.com werd met 2,8% nummer drie.

“We hebben er hard aan gewerkt om Energieleveranciers.nl te optimaliseren voor veel verschillende zoekwoorden, zowel shorttail als longtail”, vertelt Laurens van den Assem, online marketeer bij Isatis Online Results. “Dat wij zo goed scoren in deze benchmark, en zelfs beter presteren dan grote organisaties als Nuon en de Consumentenbond, laat zien dat onze aanpak uitstekend werkt.”

 

Lees meer over het onderzoek.

http://www.emerce.nl/research/iprospect-best-scorende-nederlandse-websites

http://seobenchmark.iprospect.nl/