Maak een afspraak

Adverteren in Google AdWords is een goede manier om snel relevante bezoekers op je website te krijgen. Door te bepalen welke zoektermen het meest relevant zijn voor de diensten of producten die je aanbiedt en vervolgens op deze zoektermen te bieden in de zoekmachines van Google, kan je u op korte termijn je bezoekersaantallen verhogen.

Google AdWords campagnes

Isatis Online Results heeft alle kennis in huis om je SEA campagnes op te zetten en te optimaliseren. Dankzij slimme AdWords campagnes zorgen we ervoor dat je 24/7 vindbaar bent voor je potentiële klanten in de zoekmachines van Google.

 

SEA website

 

Stap 1: Opportunity scan

Een SEA traject bij Isatis Online Results begint met een opportunity scan. Onze experts brengen in kaart hoe het zo gemakkelijk mogelijk wordt om jouw website te vinden in Google, en hoe je door het gebruik van AdWords een hogere ROI en meer conversies kan realiseren.

 

Stap 2: Kick-off

Zodra de opportunity scan is afgerond wordt er een kick-off ingepland. Tijdens de kick-off wordt bepaald hoe we de opportunity scan kunnen vertalen naar concrete doelstellingen en targets. Hierna gaat Isatis Online Results aan de slag met het opstellen van een stappenplan, waarin wordt bepaald hoe de AdWords-strategie zal worden uitgevoerd.

 

Stap 3: Opzetten en optimaliseren van Google AdWords 

Vervolgens gaan we aan de slag met het opzetten en optimaliseren van je SEA campagne. We voeren voortdurend onderzoek uit om te bepalen hoe we het aantal sales zo veel mogelijk kunnen verhogen. We schrijven advertentieteksten die naadloos aansluiten bij de zoektermen die potentiële klanten gebruiken en de producten of diensten die je aanbiedt. Daarnaast ontwerpen we landingspagina's op je website, wat ervoor zorgt dat zowel de advertentie als de uiteindelijke pagina waarop de bezoeker terechtkomt perfect aansluit bij de zoekopdracht.

Tijdens het hele traject staan kennisdeling en communicatie voorop. Onze experts rapporteren wekelijks over de prestaties van je campagnes en ontwerpen custom dashboards, zodat je altijd in één oogopslag kunt zien hoe je campagnes ervoor staan. Daarnaast kunnen we jou ook helpen met remarketing, zodat bezoekers die eerder afhaakten nogmaals bereikt worden. Lees ook het blog over remarketing voor meer informatie. 

Wij zijn Google Partner

Isatis Online Results heeft meerdere AdWords-gecertificeerde professionals in huis. Dit maakt dat we ons Google Partner mogen noemen. Dat betekent dat we meer inzicht hebben in bepaalde data en krijgen we toegang tot bèta's. Bekijk alle voordelen en wat dat voor jouw bedrijf kan betekenen op onze pagina over Google Partners

Google AdWords campagnes bij Isatis Online Results

Wil jij graag Google AdWords inzetten en wil je daarbij gebruikmaken van onze expertise? Kom dan eens langs voor een gesprek waarin we samen met jou je mogelijkheden op een rijtje zetten. Bel naar 024-329 77 78 of bereik ons via het contactformulier