Maak een afspraak

Bij Isatis Online Results hebben we meerdere Google Adwords-gecertificeerde professionals in huis. Dit maakt dat we ons Google Partner mogen noemen. Onze AdWords professionals zijn getraind door Google en zij kunnen AdWords optimaal inzetten voor jouw organisatie. De certifaten hebben een houdbaarheidsdatum en dat betekent dus dat onze mensen zich blijven scholen om te voldoen aan het Google Partnership.

De voordelen die een Google Partner biedt

Het begrip “Google Partner” bestaat al vele jaren. Eerder was het bekend onder de naam “Google Engage”. In een wereld waarin iedereen zich expert kan noemen, is het belangrijk dat er een kwaliteitsaanduiding is. Voor AdWords is deze er dus in de vorm van de accreditatie. Het partnership houdt meer in dan een bewijs van kennis en kunde. Omdat we Google Partner zijn, kunnen we ook gebruik maken van de expertise van onze Google-collega’s. Voor complexe en minder complexe vraagstukken kunnen we met hen schakelen. Daarnaast verzorgt Google regelmatig kennissessies, waar hun partners zowel kunnen bijdragen als leren. Ook hebben wij als Google Partner meer inzicht in bepaalde data, waaronder trends in zoekgedrag en specifieke branche insights. Daarnaast staan Google Partners dicht bij het vuur als het gaat om nieuwe AdWords-functionaliteiten en krijgen wij toegang tot bèta’s. Verdere informatie over het partnership, vind je op de website van Google Partner door op het onderstaande Google Partnerlogo te klikken. 

undefined

Isatis Online Results AdWords

Het adverteren binnen Google vraagt om de juiste kennis en ervaring. De budgetten en de tijdinvestering moet in een mooie verhouding staan met de opbrengst. Daarnaast wil je dat je goed aansluit bij je doelgroep en bij hun verwachtingen en vragen. De Adwords`experts van Isatis Online Results nemen werk uit handen, verhogen de conversie en delen hun kennis met je. Wij zien marketingactiviteiten als een gezamenlijke inspanning: Wij hebben de kennis en ervaring van de marketingmogelijkheden, jij weet alles over jouw organisatie. 

Google Partner prestatie-index

Isatis Online Results behoort tot de beste Google Partners. 

undefined

Geloof jij ook in deze samenwerking? Neem contact met ons op en we vinden samen de weg naar meer naamsbekendheid, leads en verkoop.