Maak een afspraak

Hoe krijgen we meer traffic op onze website?

Bloed, zweet en tranen. Dat heeft het opzetten en de realisatie van jullie product of dienst waarschijnlijk gekost. Urenlange dagen maken, honderd en één dingen regelen en alles op alles zetten om het DNA van het bedrijf op de juiste manier door te vertalen in de website. Maar dan gaat ‘ie’ live. De website is klaar voor bezoekers, die gebruik gaan maken van jullie product of dienst. En dan blijkt dat die felbegeerde bezoekers helemaal niet komen. Wat dan?

Gelukkig is er een oplossing

Walter Albers van Proday: “Als je verder wilt groeien moet je de online marketing professioneel aanpakken. De tijd dat je campagnes zelf kunt optuigen en beheren is voorbij.”

Door onze inspanningen staat zijn website op nummer één op het zoekwoord ‘proteïnedieet’. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, maar Walter ook. Hij betaalt minder voor zijn advertenties, geld dat hij opnieuw in zijn onderneming kan investeren.

Waarom voor ons kiezen?

  • Omdat we weten waarmee we bezig zijn. Zo staat Energievergelijken.nl dankzij ons op nummer één in Google met ‘energie vergelijken’, een zoekwoord waar 60.000 keer per maand op gezocht wordt!
  • Omdat we onze krachten bundelen. Niet alleen met jullie, maar ook met de verschillende expertises in ons team.
  • Omdat je direct contact hebt met onze experts. Geen omslachtige communicatie maar direct alle vragen stellen aan de juiste persoon. Wel zo makkelijk!

Hebben jullie een uitdaging voor ons?

Laat het ons weten. We staan voor jullie klaar om samen te kijken naar hoe we de huidige resultaten kunnen verbeteren. Bel ons via 024 – 329 77 78 of mail naar info@isatis-onlineresults.nl.