Maak een afspraak

Hoe zorg ik voor meer terugkerende klanten op onze site?

Wat als je onderneming dagelijks omzet mist doordat jouw klanten niet terugkomen? Je bent tevreden met je traffic en het aantal conversies, maar wilt er meer uit halen. Meer aankopen, meer omzet en meer groei. Er is potentie om te groeien, je weet alleen niet hoe.

Voorkom eenmalige aankopen

Je weet al dat er behoefte is naar je product of dienst, want er wordt geconverteerd. Maar blijkbaar is er iets waardoor de bezoekers niet terugkeren. Is de website te complex? Herinnert de klant zich niet wie jij bent? Of heeft de concurrent gewoon een beter product?

The devil is in the detail…

Je bent niet de enige die met deze vragen worstelt. Regelmatig helpen we eigenaren van websites en webshops die met hetzelfde probleem kampen. Vaak blijkt echter dat een klein detail grote problemen kan veroorzaken. Daarom grijpen we de kans om jouw e-commerce site te optimaliseren met beide handen aan. Dat doen we door:

  • een goed besef van de huidige status van de website of webshop aan de hand van een kennismakingsgesprek, scan en analyse;
  • te bepalen welke expertises binnen ons team we nodig hebben, zodat we zo efficiënt mogelijk jouw zorgen weg kunnen nemen;
  • de resultaten vervolgens bij te houden en bij te sturen, zodat we nooit het doel uit het oog verliezen.

Waar ligt jouw uitdaging?

Bel naar 024 – 329 77 78 of mail naar info@isatis-onlineresults.nl, zodat we samen eens jouw uitdagingen kunnen bespreken en voor groei kunnen zorgen.