Maak een afspraak

Hoe zorgen we voor meer terugkerende klanten op onze site?

Wat als je onderneming dagelijks omzet mist doordat de concurrentie er met de klanten vandoor gaat? De concurrent de zaakjes beter op orde heeft? Hij de klant beter begrijpt en daar dus op in kan spelen?

Voorkom eenmalige klanten

Jullie weten al dat er behoefte is naar het product of dienst, want er wordt geconverteerd. Maar blijkbaar is er iets waardoor de bezoekers niet terugkeren. Is de website te complex? Herinnert de klant zich niet wie jullie zijn? Of heeft de concurrent gewoon een beter product?

The devil is in the detail…

Jullie zijn niet de enige die met deze vragen worstelen. Dagelijks zien eigenaren van webshops en websites hun klandizie weggekaapt worden door de concurrentie. Niemand vindt dat leuk. Wij ook niet. Vaak blijkt echter dat een klein detail grote problemen kan veroorzaken. Daarom grijpen we de kans om jullie e-commerce site te optimaliseren met beide handen aan. Dat doen we door:

  • een goed besef van de huidige status van de website of webshop aan de hand van een kennismakingsgesprek en scan en analyse;
  • te bepalen welke expertises binnen ons team we nodig hebben, zodat we zo efficiënt mogelijk jullie zorgen weg kunnen nemen;
  • de resultaten vervolgens bij te houden en bij te sturen, zodat we nooit het doel uit het oog verliezen.

Waar ligt jullie uitdaging?

Bel naar 024 – 329 77 78 of mail naar info@isatis-onlineresults.nl, zodat we samen eens jullie uitdagingen kunnen bespreken.