Maak een afspraak

Website optimalisatie

Een goede website:

Om ervoor te zorgen dat een website optimaal functioneert, moet deze aan de achterkant geoptimaliseerd zijn. Website optimalisatie betekent dat een website:

Investeringen in de website en marketingcampagnes die verwijzen naar de website, zorgen voor een optimaal ROI als de website een stevige en veilige fundering heeft.

 

Isatis IT Services website optimalisatie

Wij werken samen met onze partner Isatis IT services. Zij hebben een gespecialiseerd, professioneel en ervaren team om uw website te analyseren en te optimaliseren. De adviezen, kunnen op locatie worden toegelicht. Werk uit handen nemen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Zo worden de zaken gestroomlijnd om tot een effectief resultaat te komen.

De vele technische punten die uit een website analyse naar voren komen, worden in perspectief geplaatst. Zo is duidelijk wat het meest relevant is, wat een goede werkvolgorde is en hoe de verschillende punten invloed op elkaar hebben. Ook zorgt Isatis IT Services voor website onderhoud. Met de dagelijkse updates in de technische wereld is dit belangrijk om de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid van een website te waarborgen.

Isatis IT Services biedt:

 

Website speed test

Hoe snel is een website? En welk effect heeft de snelheid op de resultaten en conversies? Een bezoeker beslist in enkele seconden hoe relevant een landingspagina is. Zorg dat je een bezoeker een antwoord kan geven op zijn vraag en die waardevolle seconden niet gebruikt om tekst en afbeeldingen te laden. Lees verder bij speed test.

 

Codedesign

Een website is opgebouwd uit code aan de achterkant. Codedesign zorgt ervoor dat je de bezoeker kan laten zien en lezen wat relevant is. Correcte code is ook belangrijk voor de laadtijd van een website. Binnen SEO zorgt goed codedesign voor waardering van de zoekmachine. Dit uit zich in hogere rankings en een lagere CPC binnen AdWords. Lees verder over codedesign.

 

Database ontwerp en beheer

Er spelen vele factoren mee bij het bereiken en behouden van een doelgroep. Een goed verhaal vormen en dat naar buiten brengen is belangrijk. De website waarop dit verhaal naar buiten gebracht wordt, moet dan wel op orde zijn. Voor een positieve gebruikerservaring en waardering van de zoekmachines moet de database up-to-date zijn. De informatie wordt dan snel weergegeven en deze informatie wordt goed bewaard, zodat het altijd voor handen is. Lees meer over database ontwerp en beheer

 

Webhosting

Met high performance webhosting wordt meer conversie behaald! Laadtijd en risico’s worden lager en daarmee de bouncerate ook. Behoud de bezoeker en maak de costumerjourney optimaal. Met een dedicated server of met een VPS server wordt vrijheid en onafhankelijkheid gewaarborgd. Lees verder over webhosting.

 

Applicatiebeheer

Applicatiebeheer is onlosmakelijk verbonden met conversiegerichte websites. Een website functioneert beter en de bezoeker ervaart de website positiever, wanneer de applicaties goed gecontroleerd worden. Voor iedere test en alle ontwikkelingen is er een grote rol weggelegd voor de applicatiebeheerder. Lees verder over applicatiebeheer.

 

IT security management

Voor organisaties waarvoor de website een belangrijke uitingsvorm of conversieinstrument is, is IT security management noodzakelijk. De bezoeker moet altijd goede service krijgen en de gegevens dienen veilig bewaard te worden. Positieve gebruikerservaringen dragen bij aan terugkerend bezoek, verspreiding en uiteraard aan conversie. Lees verder...

 

Search Engine Optimization

Een goed geoptimaliseerde website is ook goed voor de vindbaarheid in zoekmachines. Met website optimalisatie wordt de basis gelegd om Search Engine Optimization (SEO) goed te implementeren. Vragen over zoekmachinemarketing kunnen opgepakt worden door het SEO-team van Isatis Online Results.