Maak een afspraak

Malte en branding

“Ik vind het altijd een mooie uitdaging om in een paar woorden (slogan) de kern van het bedrijf te vatten, maar wel zo dat het tot ieders verbeelding spreekt en de uniekheid van het merk laat zien. Het is een klein onderdeel van branding. De verhalen, verhalen van bedrijven, mensen achter een bedrijf, dat is wat mij altijd interesseert. Wat wil je je klant vertellen, zonder in clichés als goedkoopste, beste of snelste, te vervallen? Iedereen wil het liefst de paarse koe in de wei worden, opvallen. 

Het vinden van een merkidentiteit vergt onderzoek, soms moet je diep graven om het naar boven te krijgen. Maar als je het eenmaal hebt en de klant herkent zich erin, dan geeft dat ontzettend veel voldoening. Vervolgens is het ook ontzettend belangrijk om te laten zien hoe je datgene wat je zegt ook waarmaakt. Je kan wel iets zeggen, maar daden spreken luider dan woorden. Laat dat ook zien!”

Over Malte

Malte werkt sinds 2012 bij Isatis Online Results. Daarvoor was hij ruim 10 jaar werkzaam in de game-industrie in Zweden. Hij hield zich onder andere bezig met game design, development en het verhaal. Malte heeft daarnaast een passie voor muziek en schrijft onder andere eigen nummers. “Ik zet mijn ervaring en creativiteit in om van jouw merk een unieke ervaring te maken.”   

Wil je weten hoe we jouw merk onderscheidend kunnen maken? Neem dan contact op met Malte of lees meer over branding.  

branding