Maak een afspraak

Marketing Intelligence

Online Marketing is meer dan technieken, trends en het draaien aan knoppen. Het gaat in de kern over het begrijpen van de consumenten: Marketing Intelligence. En natuurlijk vervolgens het aanpassen van je marketingactiviteiten op de consument. Dit zorgt voor een optimale customer journey, hetgeen bijdraagt aan een hogere ROI en conversietoename. Op de lange termijn maakt Marketing Intelligence dat de doelgroep zich begrepen voelt. Een duurzame relatie met je doelgroep is waardevol en geeft een boost aan de online autoriteit die je als brand wilt claimen.

Online marketing en Marketing Intelligence

Zonder doelgroep heeft een merk geen bestaansrecht. De doelgroep is steeds beter geïnformeerd en binnen (online) marketing moeten we dus echt met een sterk verhaal komen. Marketing Intelligence is voor ons een belangrijk element binnen online marketing. De inzichten die verkregen worden uit Marketing Intelligence worden gebruikt om de marketingactiviteiten meer op maat in te steken. 

Focus op jouw markt met Isatis Group

Omdat werken met Big Data een expertise is, roepen wij hiervoor graag de hulp van experts in. Onze collega’s van Isatis Business Solutions zijn ervaren Big Data-analisten. Samen zetten wij een sterk en competitief marketingplan op voor jouw business. Met focus op jouw markt. We nodigen je graag uit om eens om de tafel te zitten. Neem contact met ons op voor een afspraak.