Maak een afspraak

Nummer 1 in SEO benchmark energiemarkt

De resultaten van het SEO benchmark onderzoek 2015 van iProspect zijn bekend! We zijn trots dat een van onze klanten tot de grote winnaars behoort!

Het onderzoek

Jaarlijks wordt het SEO benchmark onderzoek door iProspect uitgevoerd. Zij kijken welke Nederlandse websites binnen de verschillende branches het beste scoren in de organische zoekresultaten van Google. Het onderzoek is dit jaar voor de negende keer uitgevoerd. 

Energieleveranciers.nl voor de tweede keer op nummer 1!

Energievergelijker Energieleveranciers.nl staat net als vorig jaar op nummer 1 in de energiebranche. Een prachtig resultaat, waar we natuurlijk heel blij mee zijn! Energieleveranciers.nl is al jaren een trouwe klant van Isatis Online Results. Ook in 2015 werkten we er samen hard aan om de nummer 1 positie van Energieleveranciers.nl in Google te behouden. Dat zij dan uit het SEO benchmark onderzoek als beste vindbaar binnen de energiebranche naar voren komen, zien we als een beloning voor ons werk.

Energievergelijken.nl op een mooie tweede plaats

Sinds afgelopen jaar valt Energievergelijken.nl onder dezelfde eigenaar als Energieleveranciers.nl. En ook voor deze site hebben we samen hard gewerkt om de organische Google positie te verbeteren. We zijn heel trots dat Energievergelijken.nl op een mooie tweede plaats staat.

Uiteraard blijven wij ons ook in 2016 voor beide sites hard inzetten zodat ze bovenaan in Google blijven staan.    

Hieronder de volledige top 10 binnen de energiebranche: 

Resultaten SEO benchmark 2015 energiebranche

Winnaars 2015

Benieuwd wie de andere winnaars van 2015 zijn? Je ziet het hieronder:

Winnaars SEO benchmark 2015 

Jouw site ook beter in Google vindbaar maken?

Vind je dat jouw website ook beter in Google kan scoren? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag wat we voor jou kunnen beteken en zetten ons graag voor je in om beter te ranken in de zoekmachine. Wie weet staat jouw website volgend jaar dan wel tussen de winnaars.