Maak een afspraak

Website speed test

Een website speed test is dé manier om de snelheid en laadtijd van een website te bepalen. Het kan gezien worden als een nulmeting. Ook is het een startpunt om de website te checken op zaken die verbeterd kunnen worden. Na het doorvoeren van aanpassingen kan de website speed test weer gedraaid worden. De winst is direct zichtbaar! Vaak zijn deze aanpassingen quick wins en eenvoudig te implementeren.

 

Hogere waardering en ranking

De snelheid van een website is zeer bepalend in de beoordeling van een website. Om te beginnen vinden gebruikers het onprettig om lang te wachten, voordat een pagina of de afbeeldingen zijn geladen. Onvrede uit zich in een hoge bouncerate. Dat wil dus zeggen dat het versnellen van de laadtijd leidt tot een hogere time spend on site en dus een hoger conversieratio. In het kader van performance draagt een snellere website ook bij aan de positionering van de organische resultaten en de betaalde zoekresultaten. Google waardeert gebruiksvriendelijkheid en beloont dit met een hogere quality score.

 

Website check

Isatis Online Results staat garant voor een complete website check. De website speed test is een startpunt. Na deze check volgt een analyse, met daaruit voorkomende conclusies en aanbevelingen. Wij staan voor een aanpak die úw doel dient. Wilt u meer conversie? Wij doen wat nodig is om dit te bereiken. De kanalen en middelen die we tot onze beschikking hebben, worden strategisch ingezet. Onze mensen zijn ervaren en weten wat ze adviseren om te converteren.