Meer dan 10 miljard euro e-commerce omzet per jaar

In 2017 waren 8,4 miljoen Belgen goed voor 87 miljoen aankopen.

DE BELGISCHE E-COMMERCEMARKT GROEIT HET HARDST

Speel in op de populariteit van online shopping in België.

6,9 MILJOEN ACTIEVE GEBRUIKERS OP SOCIAL MEDIA

Kom in contact met Belgische klanten via Facebook en Instagram.

VERGROOT JE AFZETMARKT

De groeiambitie van Nederlandse bedrijven buiten de eigen landsgrenzen richt zich steeds vaker op de Belgische markt. Die ontwikkeling is grotendeels te verklaren door het feit dat de Belgische e-commercemarkt het hardst groeit van heel Europa. Belgen zijn steeds actiever online en jaarlijks goed voor ruim 10 miljard euro aan online-aankopen. Uitbreiden naar België biedt volop kansen en onze specialisten begeleiden je tijdens dat proces. Ze hebben niet alleen kennis van (marketing)zaken, maar begrijpen ook de culturele verschillen en relevante markontwikkelingen.

WIJ BEGRIJPEN DE BELGISCHE MARKT

Op de Belgische markt zijn meer dan 20.000 webshops actief. Het gros van alle e-commerce omzet (89%) wordt echter gerealiseerd door 4% van die webshops. Uitbreiding naar België betekent dus niet per definitie meer online succes, daarvoor is een gedegen marketingstrategie en onderscheidend vermogen nodig. Bovendien moet je rekening houden met de taal en culturele verschillen.

Kennis van de Belgische markt is essentieel om voet aan de grond te krijgen. Wat goed in Nederland werkt, hoeft niet (altijd) te werken in België. Ons gespecialiseerde team van online marketeers, content experts, designers en strategen kent de fijne kneepjes van het vak en weet hoe je online groei realiseert op de Belgische markt. Neem contact op en kom erachter wat we voor jou in België kunnen betekenen!

DE JUISTE PARTNERS

Er zijn maar weinig partijen die de Nederlandse ondernemer begrijpen én beschikken over crossborder e-commerce expertise. Omdat we onze krachten hebben gebundeld met Salesupply kunnen we jouw onderneming laten groeien in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen en Polen.


Salesupply levert internationaal diensten op het gebied van customer service, logistiek fulfilment, juridische zaken, retourverwerking en btw. Wil je aanhaken bij de internationale ontwikkelingen, vertrouwen op de jarenlange expertise van crossborder experts en uitbreiden naar het buitenland? Neem contact op en laat ons de grenzen van jouw online business verleggen!

Ontdek de potentie van andere Europese markten:

Neem gerust contact met ons op!