Maak een afspraak

Online marketing cursus

SEO-training: de basis van zoekmachine optimalisatie

Wil je graag je vindbaarheid in Google verbeteren? Weten welke manieren er zijn om hoger te eindigen in zoekmachines? Volg dan onze training en kom alles te weten over de basics van on-page SEO-optimalisatie.

Wat ga je leren?

In de training staat zoekmachineoptimalisatie centraal. Je gaat leren hoe je jouw website kan verbeteren om zo hoger te eindigen in zoekmachines zoals Google. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:

  • Zoekwoordenonderzoek: Hoe doe je dat? En hoe kom je uiteindelijk met de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden, bovenaan terecht?
  • Basis html-elementen: Welke elementen zijn belangrijk voor je vindbaarheid? Wat is bijvoorbeeld een goede meta title, meta description of header?
  • Interne linkstructuur: Hoe hebben interne links invloed op je vindbaarheid in zoekmachines? En hoe doe je dat?
  • Duplicate content: Wat is het? Hoe voorkom je dat Google je pagina’s dubbel ziet? Wat doe je als je site duplicate content bezit?

De cursus bestaat niet alleen uit theorie, maar je gaat alle theorie ook daadwerkelijk in de praktijk toepassen aan de hand van interessante opdrachten en casussen. Zo weet je zeker dat je later alle verkregen informatie zelf ook in praktijk kunt gebruiken. 

Wat kost het?

De training kost € 380,- voor een dagdeel van vier uur. De training wordt gegeven op ons kantoor in Nijmegen en is inclusief lunch. Je krijgt een SEO-spoedcursus aangeboden en daarin leren we je dus de basics in vier uur. Genoeg om zelf aan de slag te gaan met de zoekmachineoptimalisatie van jouw eigen online business. Voor deze training zijn minimaal tien aanmeldingen nodig. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.