Maak een afspraak

Net zo’n succes in
Duitsland behalen
als in Nederland?

Wij verleggen de grenzen van jouw
online business!

NEEM CONTACT MET ONS OP

8 MILJARD E-COMMERCE OMZET PER JAAR

Pluk de vruchten van de populariteit van Amazon in Duitsland.

 

undefined

3 KEER GROTERE E-COMMERCE MARKT DAN IN NEDERLAND

Vergroot je online business door effectieve inzet van SEA-campagnes op de Duitse markt.

 

undefined

38 MILJOEN FACEBOOK GEBRUIKERS

Bereik en engage ook met je Duitse doelgroep via Facebook.

 

undefined

Vergroot je afzetmarkt

Ben je trots op je bereikte doelstellingen in Nederland, maar heb je de ambitie om groter te worden en is Nederland te klein voor je aan het worden? Uitbreiden naar de Duitse markt biedt nieuwe perspectieven. Met bijna 83 miljoen inwoners is Duitsland de grootste e-commercemarkt van Europa. Alleen al in 2016 werd daar voor bijna 45 miljard euro aan online-aankopen gerealiseerd. Dus wacht niet langer tot je concurrenten je voorbij streven en kom erachter wat wij voor jou in Duitsland kunnen betekenen.

Wij begrijpen de Duitse markt

Hoewel Duitsland op online vlak veel overeenkomsten met Nederland vertoont, vraagt online marketing bij onze buren om een andere benadering, tenslotte heeft elk land zo zijn eigen gewoontes en gebruiken, ook online. Zo is er niet alleen een verschil in bedrijfscultuur, maar is de Duitse consument ook zeer kritisch. Dit geldt extra als het e-commerceplatformen betreft die niet Duits zijn. Je wilt er dan ook alles aan doen om de twijfel bij je Duitse doelgroep weg te nemen. Om deze reden werken wij met native Duitstalige marketeers. Zij beheersen niet alleen de fijne kneepjes van het online vak, maar begrijpen ook nog eens voor 100% de Duitse cultuur, kennen natuurlijk ook de culturele aspecten van de taal uitstekend en zijn beter op de hoogte van de recente ontwikkelingen in Duitsland.

ONZE PARTNER

Om jouw internationale groeiambitie waar te maken, werken we daarnaast nauw samen met Salesupply. Deze partij ondersteunt ons en onze klanten op het gebied van klantenservice, logistieke fulfillment, internationale retouren, lokalisering en nog veel meer. Samen met elkaar verleggen we de grenzen van jouw online business en doen we er alles aan om jou net zo succesvol te maken in Duitsland als in Nederland. 

Waar wacht je op?

Zet vandaag nog de volgende stap over de grens en neem contact met ons op.