10 MILJARD EURO E-COMMERCE OMZET PER JAAR

Pluk de vruchten van de populariteit van Amazon in Duitsland.

2,5 X ZO GROOT ALS DE NEDERLANDSE E-COMMERCEMARKT

Realiseer online groei met SEA-campagnes op de Duitse markt.

BEREIK 33 MILJOEN FACEBOOK-GEBRUIKERS

Kom in contact met relevante Duitse doelgroepen via Facebook.

VERGROOT JE AFZETMARKT

Wil je jouw online succes in Nederland uitbreiden naar het buitenland? De Duitse markt biedt volop kansen! Met 83 miljoen inwoners is dit de grootste e-commercemarkt van Europa. Alleen al in 2017 werden er in Duitsland voor 58,5 miljard euro aan online-aankopen gedaan. Isatis Online Results heeft native Duitstalige specialisten in dienst die niet alleen over de vereiste online marketingkennis beschikken, maar ook de cultuur en gewoonten begrijpen. Neem contact op en kom erachter wat we voor jou in Duitsland kunnen betekenen!

WIJ BEGRIJPEN DE DUITSE MARKT

Op het eerste gezicht lijken de Duitse consumenten niet veel te verschillen van Nederlanders, maar niets is minder waar. Niet alleen is er sprake van een taalbarrière, ook de cultuur, gewoonten en gebruiken zijn anders. Bovendien zijn Duitse consumenten extreem kritisch op niet Duitse e-commerceplatformen en heeft het land de strengste wet Koop op Afstand van heel Europa.

Gebrek aan kennis over deze zaken is voor veel ondernemers een drempel om uit te breiden naar Duitsland. Of de reden dat hun onderneming daar niet van de grond komt. Iets wat goed werkt in Nederland, werkt immers niet (altijd) goed in Duitsland. Onze native Duitstalige specialisten zijn de taal machtig, kennen de cultuurverschillen en spreken ook ‘gewoon’ Nederlands.

DE JUISTE PARTNERS

Er zijn maar weinig partijen die de Nederlandse ondernemer begrijpen én beschikken over crossborder e-commerce expertise. Omdat we onze krachten hebben gebundeld met Salesupply kunnen we jouw onderneming laten groeien in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen en Polen.


Salesupply levert internationaal diensten op het gebied van customer service, logistiek fulfilment, juridische zaken, retourverwerking en btw. Wil je aanhaken bij de internationale ontwikkelingen, vertrouwen op de jarenlange expertise van crossborder experts en uitbreiden naar het buitenland? Neem contact op en laat ons de grenzen van jouw online business verleggen!

Ontdek de potentie van andere Europese markten:

Neem gerust contact met ons op!