45 MILJOEN ONLINE SHOPPERS

Maar liefst 82% van de Britse internetgebruikers shopt online.

68 MILJARD EURO E-COMMERCE OMZET PER JAAR

Steek Het Kanaal over en betreed een markt vol mogelijkheden.

21 MILJOEN MAANDELIJKSE INSTAGRAM-GEBRUIKERS

Bereik en kom in contact met je Britse doelgroep via Instagram.

VERGROOT JE AFZETMARKT

Boek je online succes, maar is de Nederlandse markt te klein geworden? Breid uit naar de Britse markt en maak je groeiambities waar! Met ruim 65 miljoen inwoners is de afzetmarkt van Engeland aanzienlijk groter dan de Nederlandse. Britten zijn bovendien erg actief online: alleen al in 2017 werden er voor 68 miljard euro aan online-aankopen gedaan. Isatis Online Results heeft specialisten in dienst die niet alleen kennis van (marketing)zaken hebben, maar ook de Britse markt en culturele verschillen begrijpen. Neem contact op en kom erachter wat we voor jou in Engeland kunnen betekenen!

WIJ BEGRIJPEN DE BRITSE MARKT

Britse online shoppers lijken op het eerste gezicht misschien weinig te verschillen van Nederlanders, maar niets is minder waar. Om op deze markt online groei te realiseren, moet je rekening houden met de taal, cultuur en verschillen wat betreft gewoonten en gebruiken. Britten shoppen veel online en stellen hoge eisen aan zaken als gratis bezorging, meerdere betaalwijzen en een goede mobiele gebruikerservaring.

Voor ondernemers die voet aan de grond willen krijgen op de Britse e-commercemarkt is het essentieel te beschikken over de juiste kennis. Wat goed in Nederland werkt, hoeft immers niet (altijd) goed in Engeland te werken. Ons gespecialiseerde team van online marketeers, content experts, designers en strategen kent de fijne kneepjes van het vak en weet hoe je online succes bereikt op de Britse markt.

DE JUISTE PARTNERS

Er zijn maar weinig partijen die de Nederlandse ondernemer begrijpen én beschikken over crossborder e-commerce expertise. Omdat we onze krachten hebben gebundeld met Salesupply kunnen we jouw onderneming laten groeien in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen en Polen.


Salesupply levert internationaal diensten op het gebied van customer service, logistiek fulfilment, juridische zaken, retourverwerking en btw. Wil je aanhaken bij de internationale ontwikkelingen, vertrouwen op de jarenlange expertise van crossborder experts en uitbreiden naar het buitenland? Neem contact op en laat ons de grenzen van jouw online business verleggen!

Ontdek de potentie van andere Europese markten:

Neem gerust contact met ons op!