Maak een afspraak

Online marketing Nijmegen

Ben jij ook klaar met die snelle ‘Amsterdamse’ online marketingbureaus? ;-)

Je kent ze vast wel, die snelle bureaus die beloven een online concept voor jouw website te ontwikkelen en in een wip en een zucht een splinternieuwe site tevoorschijn te toveren. Zij doen al het werk en het spreekt voor zich dat hun strategie, hun berg energie en flinke dosis creativiteit uiteindelijk tot een hogere conversie zal leiden en vooral geld in het laatje zal brengen. Want dat is alles wat jij als klant nodig hebt, toch? 

Wij geloven niet in full service

Natuurlijk is het ook onze ambitie om jou te helpen met je online business, maar dan op een iets andere manier. Onze Nijmeegse gemoedelijkheid leidt tot andere/nieuwe inzichten. Zo geloven wij niet in full service bureaus. Het 15-koppige team van Isatis Online Results bestaat niet uit allrounders zoals bij veel full service bureaus, maar uit gespecialiseerde content marketeers, online marketeers, UX’ers en designers die zich volledig storten op jouw website. Isatis Online Results is geen ontwikkelpartij en heeft er geen enkel belang bij om jou een nieuwe website te verkopen. Wij focussen ons alleen op de voorkant van je site. Zo doen we de dingen waar we goed in zijn en dat is het optimaliseren van websites.

We gaan het samen doen

Natuurlijk willen we er alles aan doen om jouw doelen om te zetten in online successen. Het verschil is dat we dat niet doen vóór jou, maar samen met jou. Jij hebt de kennis van jouw product/dienst in huis en wij helpen je deze optimaal in de markt te zetten. Door onze krachten te bundelen, bereiken we meer. Met ons in zee gaan betekent niet zomaar een contractje, we gaan voor een duurzame samenwerking. Samen bespreken we je plannen, kijken we naar hoe het anders kan en gaan we voor het maximale resultaat. 

Op naar de volgende stap

Maar dat is nog niet alles. In plaats van een eenmalige investering, zien wij een samenwerking als een duurzaam proces. Optimaliseren is een on going process. Goed is nooit goed genoeg, het kan altijd nóg beter. De wensen en de behoeften van je klanten blijven immers altijd veranderen. Samen kijken we hoe we je doelen het beste kunnen bereiken en houden we constant je resultaten in de gaten en sturen we bij wanneer nodig. Samen zetten we the next step. 

Ben jij geïnspireerd geraakt en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat we binnenkort met een goede kop koffie over jouw plannen kunnen praten.