Goede content trekt bezoekers en leidt tot meer conversie. Door je site te voorzien van sterke en relevante teksten laad je je merk en verhoog je de online vindbaarheid. Onze content creators zijn gespecialiseerd in het maken van scherpe, doelgroepgerichte content voor elke fase van de customer journey. Van SEO-teksten en blogs tot social media posts en nieuwsbrieven – wij tillen je content marketing naar een hoger plan.

SEO-content marketing

Ieder e-commercebedrijf wil dat zijn belangrijkste pagina’s hoog scoren in de resultaten van zoekmachines. Zonder sterke SEO-teksten op je website is het echter lastig om een toppositie in Google te verwerven. Onze specialisten zijn dagelijks in de weer met contentcreatie en weten wat werkt. Ze creëren teksten die lekker lezen, aansluiten bij de wensen en behoeften van de doelgroep en leiden tot een hogere betrokkenheid.

Zakelijk bloggen

Bloggen is een belangrijk onderdeel van de online marketingmix. Op een blog kun je kennis delen, actuele trends duiden en de interactie met je doelgroep aangaan. Bovendien stelt het je in staat je merk te laden en je autoriteit te verhogen. Wij hebben ruime ervaring met het opstellen en implementeren van een contentstrategie die aansluit bij je organisatie, doelstellingen en beoogde doelgroep. Onze zakelijke blogs zorgen voor betrokken klanten, een hogere merkbekendheid en meer conversie.

Social media marketing

Social media marketing is een overkoepelende marketingtechniek die helpt je online doelen te behalen. Denk aan het genereren van traffic en leads op je website, interactie met de doelgroep en/of het vergroten van je merkbekendheid. Een goede strategie is essentieel om het maximale uit je social media inspanningen en budget te halen. Onze specialisten brengen in kaart op welke kanalen je doelgroep actief is, wat hun behoefte is en creëren relevante content die crossmediaal inzetbaar is.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is één van de bekendste vormen van online marketing. En een effectief instrument om relatief goedkoop traffic naar je website te realiseren. Toch is de digitale nieuwsbrief bij veel organisaties nog een ondergeschoven kindje. Onterecht, want het is een perfect middel om klanten te binden en (nogmaals) te verleiden om een aankoop te doen. We laten je graag zien welke voordelen e-mailmarketing biedt, hoe je een nieuwsbriefbestand opbouwt en resultaten analyseert.

Neem gerust contact met ons op!