SEO is het geheel aan werkzaamheden waarmee wij, online content onder de aandacht brengen van potentiële klanten via de onbetaalde zoekresultaten. Deze zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces en ook wij gaan door totdat je webshop optimaal gevonden wordt. Gewapend met een op maat gemaakte SEO strategie ligt die organische toppositie binnen handbereik.

WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN

Internationale SEO

Je website gaat internationaal. En nu? Van zoekwoorden- en marktonderzoek tot contentcreatie, vertalingen en site structuren. Wij weten precies wat er komt kijken bij een online overstap naar Europese landen als België, Duitsland, en Engeland. De grens overgaan wordt opeens een stuk eenvoudiger.

Lokale SEO

Wist je dat 4 op de 5 mensen zoekt naar een dienst of product in de nabije omgeving? Je bedrijfsgegevens tonen in Google en gebruik maken van regionale zoekwoorden zijn een essentieel onderdeel van SEO. En dit is nog maar het begin. Met elkaar halen we meer uit local search.

SEO Copywriting

Het begint met de juiste keywords. Daarna gaat het grote optimaliseren van start. Pakkende SEO copywriting inclusief geoptimaliseerde koppen, meta descriptions, interne links en afbeeldingen. Alles voor de best vindbare website!

Link earning

Jouw webshop is de beste die er is en zo wil je gezien worden door potentiële klanten. Dat is de reden waarom je follow links naar jouw webshop op andere relevante websites wilt verkrijgen. Met de juiste linkbuilding strategie trek je de juiste bezoekers aan.

Technische SEO

Een website met een goede laadtijd, sterke interne linkstructuur en waar je met gemak doorheen scrollt. Dit is niet alleen ideaal voor je klanten, je wordt ook nog eens beter gevonden door Google. Dat is precies de reden waarom we technische SEO onder de loep nemen.

Recente Artikelen

Hoe draagt microcopy bij aan je conversieratio?

De juiste microcopy op je webshop verleidt en stelt gerust. Zo resulteren deze kleine stukjes content in hogere conversies.

Welke deelstaat ga jij veroveren met je Duitse webshop?

Op het gebied van online bestedingen zijn vijf Bundesländer het belangrijkste voor Duitse webshops.

E-commerce in Duitsland: is het gras groener aan de overkant?

Rekening houden met de verschillen in de Nederlandse en Duits markt is essentieel bij een internationale uitrol.

7 verhalen over contentmarketing waar je wél iets aan hebt

Contentmarketing. Iedereen die ook maar iets in het domein van online marketing doet, wordt er al jaren mee […]

Neem gerust contact met ons op!