Maak een afspraak

Over content marketing

Hoe trek jij bezoekers naar je website? Hoe laat jij je doelgroep van je merk houden? En hoe zorg je ervoor dat je websitebezoekers overgaan tot conversie? Dat kan met een sterke website met mooie afbeeldingen en een bijpassend design, maar vooral met overtuigende content. Teksten die je lezer het verhaal binnentrekken, die hem of haar overtuigen tot actie over te gaan.

Sterke content marketing zorgt voor meer succes

Goede content marketing gaat verder dan alleen de juiste website content. Door je bezoeker te triggeren met woorden al vanaf het eerste moment dat hij in aanraking met je merk komt, zal hij zich steeds meer betrokken voelen en dat zal uiteindelijk leiden tot een conversie. Dat begint al op social media bijvoorbeeld, als je toekomstige bezoeker een advertentie van je voorbij ziet komen. Als hij doorklikt naar je website, zal je content goed moeten aansluiten op de advertentie om de klantbeleving zo compleet mogelijk te maken. Wil je bezoeker op de hoogte blijven van het nieuws rondom je merk, dan zal hij zich inschrijven op je nieuwsbrief of je blogs gaan volgen. Daarom is het van belang dat de content op je hele website gelijk is. Zorg daarom overal voor dezelfde schrijfstijl, de juiste tone of voice.

Goede content kan veel voor je betekenen

Content marketing heeft veel voordelen voor je website. Naast het feit dat goede teksten op je website goed zijn voor Google en je klanten jou op deze manier weten te vinden, kent content nog veel meer voordelen.

  • Mensen zijn immuun geworden voor reclame. Sterke content en de kracht van een goed verhaal kan ze over de streep trekken.
  • Door regelmatig content te plaatsen, bouw je een band op met je bezoekers. Als ze jouw product niet direct nodig hebben, zullen ze later aan je denken als dat wél het geval is.
  • Met goede content trek je alleen de relevante klanten aan.

Ook sterke content voor op jouw website of webshop?

Onze content marketeers schrijven dagelijks duizenden woorden voor verschillende doelgroepen, merken en branches. Zij kennen de wereld van social media en e-mailmarketing op hun duimpje. Wil je weten hoe wij jouw content kunnen verbeten? Neem dan contact met ons op.