Maak een afspraak

Over online marketing

Met maar liefst 90 procent van de Nederlanders die dagelijks online actief zijn, kun je tegenwoordig niet meer om online marketing heen. Bij online marketing probeer je met online activiteiten je bedrijfsdoelstellingen te behalen. Online marketing is een brede term. Sinds de komst van internet zijn er steeds meer diensten bij gekomen die je kunt inzetten ten behoeve van online marketing. En het aantal diensten blijft alsmaar groeien. E-mailmarketing, affiliate marketing, social media marketing, de lijst is lang. Een goede aanpak en een optimale mix van instrumenten die op elkaar zijn afgestemd zijn een fundamenteel onderdeel van je marketingstrategie. Je vergroot niet alleen je bereik, maar verhoogt het aantal bezoekers en daarmee de conversie. 

Voordelen van online marketing

Online marketing heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele marketing.

  • Online marketing is relatief goedkoop.
  • Alles is meetbaar, zowel je online campagnes als je bezoekersaantallen. 
  • Het is makkelijk om je doelgroep persoonlijk aan te spreken.
  • Je kunt gericht een doelgroep bereiken.
  • Online marketing zorgt voor een langduriger effect. Je hoeft maar één keer je website te maken of een blog te publiceren en je blijft altijd online vindbaar.

Daarnaast kunnen specifieke onderdelen van de marketingmix ook nog positieve effecten hebben. Zo kan een spraakmakende blog of interessante video viral gaan waardoor je free publicity creëert én je een groter bereik hebt. Of kunnen positieve klantreacties over je product/dienst op bijvoorbeeld social media, zorgen voor meer vertrouwen bij je websitebezoekers en dus leiden tot een hogere conversie.  

De experts van Isatis Online Results helpen je graag

Dagelijks zijn we bezig met het optimaliseren van vele websites voor verschillende klanten. Wij zetten onze expertise en ervaring dan ook graag in om jouw online business naar een hoger level te tillen. Kom eens gezellig langs en maak kennis met onze online experts. Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Betrokken specialisten

Laurens van den Assem
Online Marketeer Blogs E-mail