Maak een afspraak

Over ons

Een niet geoptimaliseerde e-commerce site zorgt ervoor dat je onderneming omzet mist. Wij helpen e-commerce bedrijven die de ambitie hebben om verder te groeien in Nederland, België en Duitsland. Dit doen we door het verbeteren van online resultaten op het gebied van online marketing (SEO/SEA), conversie optimalisatie (customer journey optimalisatie), data-analyse, content en design.


Jouw online groei is het enige dat telt, de rest is resultaat gedreven online marketing!

Samen naar the next step

SEO/SEA/Content Marketing

Een goede online strategie en de perfecte marketingmix, dat is wat je nodig hebt om van je online business een succes te maken. We zetten samen met jou de volgende stap in online marketing.

Meer over Online Marketing

Conversie Optimalisatie

Bezoekers op je ecommerce-site krijgen is één ding, zorgen dat die bezoekers converteren naar betalende klanten is een tweede. Wij zien conversie optimalisatie als een verzameling van alle onderdelen die we aanbieden (designgebruikersonderzoekinteraction designgebruikerstesten), customer journey optimalisatie), waarbij de focus vooral ligt op vergroten van het aantal aankopen op je ecommerce-site.

Meer weten over conversie optimalisatie

Content Marketing

Hoe trek jij bezoekers naar je website? Hoe laat jij je doelgroep van je merk houden? En hoe zorg je ervoor dat je websitebezoekers overgaan tot conversie? Dat kan met een sterke website met mooie afbeeldingen en een bijpassend design, maar vooral met overtuigende content. Teksten die je lezer het verhaal binnentrekken, die hem of haar overtuigen tot actie over te gaan.

Meer weten over content marketing

Wie zijn onze klanten?

Isatis Online Results optimaliseert websites voor bedrijven binnen verschillende branches in heel Nederland en daarbuiten. Zo zijn we actief voor diverse webshops en vergelijkingswebsites (zoals Energieleveranciers.nlCheapcargo.com en Minder.nl). Maar we hebben ook klanten binnen de evenement-, vrijetijds, reis- en retailbranche. 

Bekijk ons klantoverzicht, inclusief klantcases