Maak een afspraak

Partners

Isatis Online Results werkt samen met enkele partners. Als blijkt uit onze analyse dat jij bijvoorbeeld beter af bent met een nieuwe website of een leuke animatievideo op je website wilt, roepen we de hulp in van een van onze partners. Daarbij kijken we naar de benodigde applicatie en naar jouw business, zodat we een partner kiezen die het beste bij jou past. Zo kunnen we samen het beste resultaat leveren. 

Webbouwers

Blijkt uit onze scan dat jij beter af bent met een hele nieuwe website? Dan roepen we de hulp van onze partner Webbouwers.com in. Wij focussen ons op marketing en design van je website, zij verzorgen de implementatie en ontwikkelen eventuele koppelingen. Samen kunnen we zo het optimale resultaat voor je neerzetten.   

De experts van Webbouwers.com bouwen websites, maar ook webshops en webapplicaties. Zo hebben zij de website van LZV Groep ontwikkeld, de website voor het landelijk zorgsysteem voor veteranen namens het ministerie van Defensie. Het is één van de 4.000 grote en kleine klanten die de webbouwers de afgelopen vijftien jaar hebben geholpen met een website of webshop. Bas van Heugten van Webbouwers.com: ‘De performance en snelheid van websites en webshops is een specialiteit van ons. Daarnaast bouwen we websites, webshops en webapplicaties op maat, die perfect aansluiten op jouw situatie.’

Klaarwakker Producties

Wil je een mooie bedrijfsfilm? Jouw nieuwe product weergeven in een mooie video voor op de website? Of een mooie animatie om een ingewikkelde boodschap duidelijk te maken? Wij werken samen met Klaarwakker Producties, een full service videomarketingbureau dat online video’s bedenkt en maakt. Klaarwakker Producties: “Onze video’s worden gemaakt op basis van een bepaalde doelstelling. Wat wil je bereiken? Zodra dat duidelijk is, bedenken we daar een passend concept bij en voeren dat uit.”

Klaarwakker Producties is een productiebureau uit Amsterdam. “Onze opdrachtgevers variëren van de entertainmentindustrie tot bouwbedrijven en van jachtbouwers tot lokale overheden. Meer over ons en onze portfolio vind je op www.klaarwakkerproducties.nl