Maak een afspraak

Projectaanpak

Overweeg je ons te betrekken in het verbeteren van jouw online business? We leggen je uit hoe we te werk gaan. Nadat we je uitgenodigd hebben om eens onder het genot van een goede kop koffie te praten over jouw website, starten we met een grondige analyse waarin we bekijken hoe jij er nu voorstaat. Hoe goed ben je vindbaar in zoekmachines? Hoe klantvriendelijk is jouw website? Staan alle buttons op de goede plek? Er zijn honderden punten die onze UX’ers, content creators, designers en online marketeers onder de loep nemen om te kijken waar je verbeterpunten liggen. Dit verwoorden we in een uitgebreide scan.

Meer bezoekers of meer conversie?

Naar aanleiding van deze scan bepalen we welk pad we kiezen. Er zijn twee scenario’s. 

Scenario 1: Online marketing

Is je conversiepercentage acceptabel, maar blijven je bezoekersaantallen achter? Dan starten we met een online marketingtraject. Binnen het team van Isatis Online Results stellen we een projectteam op met specialisten die nodig zijn om jouw website te verbeteren wat betreft online marketing. We kijken hoe jouw website beter gepositioneerd kan worden en dus beter gevonden wordt door je doelgroep.  

Scenario 2: Conversie optimalisatie

Heb je wel voldoende bezoekers, maar converteren ze niet? Dan weten we dat we ons moeten richten op conversie optimalisatie. Ook nu vormt er zich een projectteam met specialisten dat zich volledig bezighoudt met het verhogen van het aantal conversies op je website. Hoe zorgen we ervoor dat jouw conversiefunnel (of conversiestraat?) aansluit bij de doelgroep?

We houden constant je resultaten in de gaten en sturen bij waar nodig. Zo kan het zijn dat we onze focus moeten verleggen naar een ander scenario wanneer we de behaalde resultaten hebben bereikt, of dat we dieper ingaan op het scenario als gedurende het proces blijkt dat we ook andere zaken kunnen optimaliseren. Uiteraard doen we alles in samenspraak met jou. Op die manier werken we beiden aan een duurzame samenwerking. 

De voordelen van samenwerken met Isatis Online Results

Een samenwerking aangaan doe je niet zomaar. Je werkt immers met elkaar samen voor langere tijd en bovendien wil je zeker weten dat we aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. Om je keuze makkelijker te maken, hebben we een aantal voordelen van Isatis Online Results op een rijtje gezet.

  • We werken niet met accountmanagers. Je hebt dus direct contact met professionals. Zo maken we communicatie makkelijker, houden we de drempel laag en kunnen we snel tot actie overgaan.
  • Isatis Online Results focust zich op de voorkant van jouw website. We houden ons alleen bezig met het optimaliseren van je huidige website en bouwen geen nieuwe website. Zo gaat al onze aandacht naar datgene waar we goed in zijn.
  • Je krijgt een eigen projectteam. Zo krijgt jouw bedrijf de aandacht van juist díe expertises, die het nodig heeft. Hiervoor wordt een gedegen team gevormd van UX’ers, content creators, designers en online marketeers.
  • We durven een performance based (hybride) afrekenmodel te hanteren. Op basis van dit model betaal je een laag uurtarief maar laat je ons meedelen in de resultaten van onze inspanningen.
  • Alles is bespreekbaar. We starten met een scan van je website en doen op basis daarvan een aanbeveling. Jij kunt zelf kiezen of je daarin meegaat of liever alleen kiest voor een optimalisatie van je content.
  • We gaan voor een duurzame samenwerking. Niet alleen zorgen we voor een goed begin, ook blijven we constant je resultaten monitoren en bijsturen waar nodig. En dat natuurlijk allemaal in overleg met jou

Nog niet helemaal overtuigd? Kom dan eens langs voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we jouw ideeën bespreken en kijken waar je behoefte aan hebt. Geheel vrijblijvend!