Maak een afspraak

Samenwerken

Je hebt een prachtige website, maar de klanten blijven weg. Of je hebt wel bezoekers, maar ze converteren niet. Wij kijken niet alleen naar hoe je zo veel mogelijk geld kunt verdienen, maar kijken graag een stapje verder. Samen met jou ontdekken we hoe we jouw online business kunnen optimaliseren. Dit doen we door onze krachten te bundelen, want jij hebt de kennis en expertise over jouw product/dienst in huis en wij helpen deze kennis zo goed mogelijk uit te dragen. Zo zetten we samen the next step.

Samen naar the next step

Met wie werk je samen?

Isatis Online Results is gevestigd in hartje Nijmegen. Wij zijn onderdeel van Isatis Group, een bedrijf met een technisch hart dat zijn oorsprong heeft in de softwareontwikkeling. Waar veel bureaus stoppen, gaan wij een stap verder. Het optimaliseren van online businesses draait in onze ogen om teamwerk, het is niet een one-man show. Daarom werken wij met projectteams. Deze bestaan uit ervaren en dedicated online marketeers, content creators, designers en ux'ers, die met hun persoonlijke benadering en innovatieve blik jouw online bedrijfsdoelstellingen behalen. En dat uiteraard allemaal in overleg en samenwerking met jou.  

Meer over ons

Projectaanpak

Op basis van een eerste analyse bepalen we waar de focus bij het verbeteren van jouw website op moet komen te liggen. Er zijn twee scenario’s mogelijk. Scenario één: je conversie is gemiddeld, maar de bezoekersaantallen blijven achter. In dat geval starten we met het online marketing traject. Scenario twee: je hebt voldoende bezoekers maar deze converteren niet. Dan weten we dat we ons moeten richten op conversie optimalisatie. Isatis Online Results staat voor een duurzame samenwerking, dit betekent dat wij jouw website blijven analyseren om te bepalen of we de focus moeten verleggen. 

Meer weten over onze projectaanpak

Partners

Onze kracht en ervaring ligt bij het verbeteren van conversiegedreven websites. Wanneer uit onze analyse blijkt dat jij als klant beter af bent met een nieuwe website dan schakelen wij een van onze partners in die samen met ons de nieuwe site of webshop voor jou ontwikkelt. Door het combineren van elkaars expertises komen we tot het beste resultaat voor jou als klant.  

Meer weten over onze partners

Wie zijn onze klanten?

Isatis Online Results optimaliseert websites voor bedrijven binnen verschillende branches in heel Nederland en daarbuiten. Zo zijn we actief binnen de energiebranche en optimaliseren we de website van energievergelijkingssites als Energieleveranciers.nl en Minder.nl. Maar we hebben ook klanten binnen de evenement-, vrijetijds, reis- en zorgbranche. 

Bekijk ons klantoverzicht, inclusief klantcases