Maak een afspraak

SEO zoekmachine optimalisatie nijmegen

Het internet / online marketing bureau van Nijmegen

Per 1 juli 2015 is Isatis Online Results gevestigd op het Keizer Karelplein in Nijmegen. Na ruim 10 jaar gevestigd te zijn geweest op de Javastraat zijn we uit ons jasje gegroeid. Onze nieuwe vestiging, centraal gelegen in Nijmegen, biedt ruimte aan meer dan 100 werkplekken die worden verdeeld over de verschillende business units van de Isatis Group.

Wij staan op # 1 en # 2 op het zoekwoord: energie vergelijken

60.000 keer per maand wordt er in Google gezocht op het woord energie vergelijken.

Wij optimaliseren de website van onder andere Energieleveranciers.nl en Energievergelijken.nl en beide sites staan organisch op nummer 1 én 2 in Google met het zoekwoord energie vergelijken. In 2014 en 2015 kwam Energieleveranciers.nl zelfs als winnaar uit de bus in de SEO benchmark van iProspect binnen de energiebranche. En daar zijn we trots op!

SEO = Google vindbaarheid

Meer dan 92% van alle Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Andere zoekmachines als Bing, Yahoo en Yandex nemen de overige 8% van de marktaandeel voor hun rekening. Google is de absolute marktleider in Nederland.

SEO is jargon voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO omvat alle werkzaamheden die verricht worden om een website zo hoog mogelijk in de zoekmachine te laten ranken. Google rangschikt websites op basis van meer dan 200 factoren dus SEO kan behoorlijk complex zijn.

Of wij goed zijn in SEO?

Oordeel zelf! Waarschijnlijk ben je op deze pagina terechtgekomen via één van de volgende zoekopdrachten:

• SEO Nijmegen
• Zoekmachine optimalisatie Nijmegen
• Internet Marketing Nijmegen
• Internet Marketing Bureau Nijmegen
• Online Marketing Nijmegen
• Jouw website goed vindbaar in Google?

Laat nieuwe klanten jouw website vinden

83% van alle aankopen begint online. Zorg dat je gezien en bekend wordt dankzij SEO en dat bezoekers online een aankoop doen of een offerte aanvragen. Of het nu gaat om lokale vindbaarheid zoals deze pagina die jij nu bekijkt of om landelijke vindbaarheid zoals de energie websites die wij onder onze hoede hebben, zorg dat je gevonden wordt!

Maak eens vrijblijvend een afspraak met ons!

Waarschijnlijk ben je ook gevestigd in de regio Nijmegen, anders had je geen zoekopdracht gedaan als SEO Nijmegen en was je dus nooit op deze landingspagina terechtgekomen. Zoek dus niet verder en bespaar jezelf de (reis)tijd. Neem contact met ons op via 024 - 329 77 78.