Maak een afspraak

Zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft als doel je website zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Onder SEO vallen de technische aspecten van je website, maar ook on-page SEO, zoals de content. Het is belangrijk dat de teksten die op je website staan, SEO-proof zijn. Dit houdt in dat je teksten bepaalde elementen bevatten waardoor ze goed vindbaar zijn in zoekmachines. Zo hebben goede SEO-teksten een bepaalde structuur en zijn de juiste zoekwoorden erin verwerkt. Zoekmachines werken met een algoritme waarop jij met je website kunt inspelen. Hoe hoger je in de zoekmachineresultaten terechtkomt, hoe meer bezoekers er op jouw website komen. 

Advies en onderzoek

Voordat je met SEO aan de slag kunt gaan, is het belangrijk te kijken naar hoe je website er nu voorstaat. Zoekmachine optimalisatie is één van de specialiteiten van Isatis Online Results. We maken een SEO-scan van je website en analyseren op welke plaats je site momenteel eindigt in de organische zoekresultaten. Vervolgens zoeken we uit welke verbeteringen er nodig zijn om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Aan de hand daarvan stellen we samen met jou doelen op en zorgen we ervoor dat jouw site hoger in de zoekresultaten terechtkomt. 

SEO, een specialiteit van Isatis Online Results

Onze kennis en ervaring hebben we onder andere ingezet voor Energieleveranciers.nl en Energievergelijken.nl . De resultaten die we behaald hebben vormen de drijvende kracht achter de groei die Energieleveranciers.nl  heeft doorgemaakt. Toen wij het traject in 2011 begonnen, stond de site op de meest relevante zoektermen op de tweede of derde pagina; tegenwoordig staat Energieleveranciers.nl op de belangrijkste zoektermen altijd op de eerste pagina. Op de meest relevante zoekterm ‘energie vergelijken’ staan Energieleveranciers.nl en Energievergelijken.nl zelfs op positie 1 en 2. Wil jij ook graag hoger eindigen in Google? Neem dan contact met ons op, zodat we samen jouw website nog succesvoller kunnen maken.