Maak een afspraak

Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. Deze online platformen zijn de moderne vorm van branding en dus media bij uitstek om informatie te delen. Miljoenen mensen zijn actief op social media, dus niet meedoen met Facebook, LinkedIn of bijvoorbeeld Instagram of Snapchat is ondenkbaar.

  • Met social media kun je klanten informatie en service verlenen.
  • Je maakt direct contact met de klant en vergroot zo de engagement.
  • De merk- en naamsbekendheid wordt vergroot.
  • Je krijgt inzicht in de gebruikers.
  • Informatie delen met je (potentiële) klanten zorgt voor meer transparantie.

Wat kan social media voor jouw bedrijf betekenen?

Met social media kun je stiekem nog veel meer dan alleen je content delen. Informatie van gebruikers, zoals hun profielinformatie of product-/dienstbeoordeling op bijvoorbeeld Facebook kan jou veel inzichten verschaffen. Deze informatie draagt bijvoorbeeld bij tot het verbeteren van de service of tot het aanpassen van je product. Ook kun je klantbeoordelingen van je product of dienst gebruiken als social proof om daarmee weer nieuwe klanten aan te trekken.

Daarnaast kun je ook gebruikmaken van de creativiteit of kennis van je (potentiële) klanten door content van hen over te nemen, ook wel user generated content genoemd. Ook co-creatie is een uniek gevolg van social media: samen met je bezoekers een nieuw product bedenken. Social media werken bovendien positief aan de natuurlijke zoekmachineoptimalisatie. Wanneer je meerdere social media platformen combineert met andere onderdelen van de online marketingmix, versterk je je boodschap en bereik je meer mensen. Verder is het ook mogelijk om te adverteren op social media.

Isatis Online Results en social media marketing

Isatis Online Results heeft ruime ervaring met social media marketing. Zo is voor de Zevenheuvelenloop Facebook ingezet om hardlopers die al eerder hadden deelgenomen aan de loop, te targeten. Onze specialisten kunnen jou helpen te bepalen welke rol social media moet hebben in je contentstrategie. Samen met jou zorgen wij ervoor dat social media en je website naadloos op elkaar aansluiten. Meer weten? Neem dan contact met ons op.