Maak een afspraak

Je hebt een mooie website en jouw teksten zijn allemaal SEO-geoptimaliseerd. En toch lukt het je niet om hogerop in Google te komen. Het kan zijn dat je technische SEO nog niet in helemaal in orde is. Wanneer jouw website veel dode linkjes bevat bijvoorbeeld, kan Google je website moeilijker vinden waardoor je minder hoog in Google komt te staan. En dat kan je veel bezoekers kosten.

Technische SEO

Technische SEO heeft te maken met de technische aspecten van je website. Door deze te optimaliseren wordt jouw website beter vindbaar in zoekmachines. Hoe zit je site technisch in elkaar? Hoe lang is de laadtijd? Wanneer je website te langzaam is en slecht wordt geïndexeerd kan dat ertoe leiden dat je site minder goed scoort in zoekmachines. En dat is zonde van de prachtige diensten of producten die je op je website kunt vinden. Andere zaken die van belang zijn bij technische SEO:  

  • Bevat je website dode links?
  • Zijn de afbeeldingen geoptimaliseerd?
  • Is je url-structuur zoekmachinevriendelijk?

Hoe werkt SEO?

Het is belangrijk dat je eerst de technische aspecten van je site op orde brengt. Vervolgens kun je kijken naar de on-page SEO, zoals de content, title tags en metabeschrijving van je website. Nadat deze twee aspecten op orde zijn, is het van belang te werken aan je autoriteitspositie binnen jouw branche. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het publiceren van blogartikelen, of creëren van informatiepagina’s over interessante onderwerpen voor jouw doelgroep. Deze content kan vervolgens gebruikt worden om je positie binnen Google op relevante zoekwoorden te versterken via interne en externe linkbuilding. Het is de bedoeling dat al deze onderdelen samen een goede SEO-strategie vormen waarmee je hoger in de organische zoekresultaten van zoekmachines verschijnt, je meer relevante bezoekers krijgt en je uiteindelijk je conversieratio zult verhogen.

Werk samen met Isatis Online Results

Wil je graag jouw website SEO-optimaliseren en zo meer relevante bezoekers trekken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe we je website kunnen optimaliseren. Wanneer je besluit om samen met ons voor de volgende stap naar een hogere ranking in Google te gaan, maken we een SEO-scan van je website en bepalen we op basis daarvan wat er gedaan moet worden voor het beste resultaat.