Maak een afspraak

Uniek design

Design is een- breed begrip en kan uiteindelijk tot een heel ander eindproduct leiden. Of dit nu een design is voor een website, App of flyer. Het eindproduct is altijd verschillend dus uniek! En dat unicum is wat ons onderscheid. Wij maken niet alleen maar een design, wij werken ook nauw samen als team om een gebruikerservaring voor de doelgroep te creëren wat het plaatje compleet maakt op het gebied van User Experience (UX), Design en Online Marketing. Op alle fronten uniek!

 

Uniek design

Webdesign

Webdesign is een markt die in beweging blijft en evolueert, maar ook heel trendgevoelig is. Waar het voor een jaar of twee terug nog bestond uit veel beelden, afgeronde knoppen met “gloedjes”, “drop shadows”, ruis en kleurverloop (het zogenaamde skeuomorfisme, waar je uiterlijke kenmerken met echte materialen en realistisch mogelijk wilt nabootsen) is er nu een hevige trend met flat design d.m.v. veel gebruik van iconen, long shadows en effen kleurgebruik. Juist door het gebruik van deze versimpelde elementen zijn pagina's sneller in te laden en is het makkelijker om informatie te vergaren in één oogopslag.

Apps

Waar Responsive Webdesign niet weg te denken is in de hedendaagse internetcultuur, is dit ook het geval bij Apps. Omdat de groei van mobiele apparaten met verschillende schermformaten afgelopen jaren exponentieel is gegroeid, en omdat de content op kleinere en draagbare schermen te zien is, moeten designers hier rekening mee houden. 

Het designen van Apps is een ietwat andere tak van sport, aangezien je daar aan vaste richtlijnen en frameworks moet houden. Apple en Google gebruiken voor iOS en respectievelijk voor Android standaard designrichtlijnen voor schermresoluties en afstanden om zo optimaal gebruik te kunnen maken van een App. De trend flat design komt momenteel in veel Apps voor.

Campagnes

Een goed voorbeeld van campagnesites die we doen zijn de websites voor Stichting Zevenheuvelenloop. Hiervoor ontwikkelden we meerdere branding producten, waaronder posters, campagnebeeld, t-shirts, medailles, advertenties en borden, maar ook online werk zoals bannering, de jaarlijkse wijziging van het campagnebeeld in de website en een nieuwsbrief. Veelzijdigheid is ook onderdeel van ontwerp. Voor de verschillende lopen als Zevenheuvelenloop, Marikenloop en de nieuwe Stevensloop hebben we huisstijlen ontwikkeld die uiteindelijk door de hele productenlijn te zien zijn.