Maak een afspraak

Zorgeloos op vakantie

Handdoek, zwemband en marketingplan? Bekijk onze vakantiedeals en
check hoe jij je goed kunt voorbereiden op de zomer. 

#1 Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Terwijl in jouw exotisch oord het kwik stijgt, zorgen wij voor een stijging van je Googlepositie. Een prachtige website zorgt niet automatisch voor meer klanten. Daarvoor moet je gaan linkbuilden, je on-page SEO optimaliseren of bijvoorbeeld je lokale vindbaarheid vergroten. Daarbij kunnen wij je helpen.

Ook je Googlepositie zien stijgen?

#2 Online Adverteren (SEA)

Als jij straks lekker in the SEA dobbert, zorgen wij voor je SEA thuis. Met online adverteren kun je meer bezoekers naar je website trekken. Wij richten de kanalen in, zetten campagnes met behulp van een zoekwoordenonderzoek en sturen bij via de resultaten van Google Analytics. Zo kun jij zorgeloos op vakantie. 

Zo kun jij SEA inzetten 

#3 Content Marketing

Lekkere <titels>, mooie content en killer <body> text. Tekst op je website plaatsen is één ding, je bezoekers daarmee triggeren is iets heel anders. Goede teksten trekken je bezoekers mee de conversiefunnel in. Het gaat niet alleen over on-page content, maar je teksten moeten ook de gebruikerservaring verbeteren. En daar komt microcopy de hoek om kijken.    

Nodigt deze button je uit tot klikken? 

#4 Design

Een website zonder beeld is als een vakantie zonder vakantiekiekjes. Ondenkbaar dus. Design maakt of breekt je site. Is jouw website uniek? Doe je aan storytelling? Hoe toon je jouw verhaal? Onze designers zijn op de hoogte van de laatste trends en helpen jouw met je design.

Dit kan design voor jou doen

#5 User Experience (UX)

Is de beleving op jouw website net zo goed als die in je superdelUXe hotel? Daar kom je alleen achter door naar de beleving van je bezoeker te vragen, interviews, gebruikerstesten en onderzoek. Dat is waar het om draait bij UX. Hoe beter de ervaring op de website, hoe hoger de conversie. 

Hoe is de beleving op jouw website? 

#6 Branding

Op zoek naar een rots in de branding? Onze merkstrateeg helpt jou met het in de markt zetten van jouw brand. Samen gaan we op zoek naar je onderscheidende factor en wat jij met jouw merk wilt uitstralen. 

Wat kan branding voor je betekenen?